HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer

Mehmet KESKİN

Mehmet KESKİN

ATIL BİNALARIN AKIBETİ NE DURUMDA!

8 Kasım 2020 Pazar Saat: 12:14

Ordu’da kamuya ait atıl binaların istihdama kazandırılması noktasında ne gibi çalışmaların yapıldığı hakkında henüz net bir bilgi yok. Özellikle Milli Eğitim ve Sağlık Bakanlığı uhdesinde olan okul ve sağlık ocakları hakkında istihdama kazandırılması için bir düşünce var mı? Yok mu? Bilemiyoruz.

Yeni eğitim sistemi ile özellikle taşımalı eğitime geçtiğimiz dönemden bu yana kırsalda boşalan ve sayıları Bin’ bulan boş okulların akıbeti ne olacak? Uzun yıllardır boş kalan bu okulların fiziki yeterliliğini de kaybettiğini düşünürsek, Bakanlığın ve İl Müdürlüğünün ne yapmayı düşündüklerini de merak ediyorum.

Aynı hassasiyet eski köy, belde ve kırsalda ki ilçelerimizde içleri boşaltılan sağlık ocakları için de geçerli. Çok uzun yıllardır boşta kalan sağlık ocaklarını şimdilerde sarmaşıklar sarmış, akıbetleri hakkında da bir bilgi yok. Sağlık Bakanlığının veya İl Müdürlüğünün düşünceleri de merakım arasında.

Köy ve beldelerde çok az sayıda okul veya sağlık ocakları istihdama kazandırıldığını biliyorum. Ama bu sayı yeterli değil. bu söz konusu olan binaların bir an önce köylerde ve beldelerde geri dönüşüme kazandırılması gerektiğini düşünüyorum.

Kamu arazileri ve binaları hakkında tam yasal konu uzmanı olmasam da binaların her geçen gün çürümeye ve harabeye dönüşmelerine de gönlüm pek razı değil. netice itibarıyla, Valiliği, İl Müdürlüklerini ve muhtarları bu konuda sorumluluğa davet ediyor ve soruyorum! Atıl Binaların Akıbeti Ne Durumda…


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları