HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer

Şafak DELİÇAKAR

Şafak DELİÇAKAR

SON BULSUN!

31 Aralık 2020 Perşembe Saat: 14:04

Bugün 2020 yılının son günü. Bu ve bundan önceki yıllarda geride bıraktığım hayallerim, umutlarım ve beklentilerim yarın yani yeni yılın ilk gününden itibaren İnşallah gerçekleşir diye temenni de bulunuyorum. Tabi ki bu temennimi siz değerli okuyucularım ve takipçilerim içinde diliyorum.

Son bulsun dedik başlıkta evet umarım 2021 yılında kadın ve çocuk cinayetleri, tecavüz olayları, şiddetin her türlüsü İnşallah son bulur. Kişiyi hürriyeti ve özgürlüğünden yoksun eden her türlü barbarlık umarım son bulur.

Hak, alın teri, emek gasplarına yönelik her türlü ilhak son bulur. Emek hırsızlığı, ekmek hırsızlığı, talan, soygun ve milletin cebine yönelik her türlü vurgun İnşallah son bulur. Ekonomik özgürlüklerin elinden alınması veya kısıtlanması dayatmaları son bulur.

İktidarın emeklisine, işçisine, memuruna, esnafına, çiftçisine, sanayicine koyduğu yasal takipler nedeniyle bir türlü gelmeyen genel sicil affı inadı yine İnşallah son bulur. Milyonlarca insanın umutla beklediği bu uygulamada ki inadın kırılması dört gözle bekleniyor.

En önemlisi yine dünyada savaşlar son bulur da çoluk çocuk rahat bir nefes alır. Sadece çocuklar mı? Toprak nefes alır, hava nefes alır. Dünya coğrafyasının 3/2’sinde toprağı sıksan barut kokuyor, kan kokuyor, zulüm ve işkence kokuyor. Gökyüzünden sanki zehir saçılıyor. Artık savaşlarında son bulacağı bir yıl olsun.

Dünyayı tehdidi altında tutan Korona virüs illetinin de son bulmasını arzu ediyorum. Bu ve buna benzer illet hastalıkların insanlıktan uzak tutulacağı yıllar bekliyoruz artık. Artık güneşe, ve ışığa ihtiyacımız var. Bütün karanlıkların, zulüm, işkencelerin insanlığa dair ne kadar bedbahsızlık var ise hepsinin son bulması dileği ile herkese iyi yıllar diliyorum. 2020 ve öncesini unutalım artık! Ne dersiniz?


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları