HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer

Erol KARAER

Erol KARAER

EY AK PARTİLİ SEN DE TAKİP ET!

14 Ocak 2021 Perşembe Saat: 09:22

Odatv  Sabah gazetesi yazarı Hınçal Uluç’un kumar ile ilgili bir yazısından alıntı yaptı.

Uzu uzadıya yazmayacağım, siz de takip edin AK partililer sonuç ne olacak ?

Konu yandaş olunca sesiniz soluğunuz kesilmesin hemen!

xxxx

İktidara yakınlığıyla bilinen Sabah gazetesi yazarı Hıncal Uluç, “Hani Kumarı Yasaklamıştık” başlıklı bir yazı kaleme aldı.

Hıncal Uluç yazısında, Demirören Holding'in satın aldığı Milli Piyango'nun internet sitesinde 23 oyun olduğunu, bunların kumar olduğunu belirtti.

Uluç, kumar oyunları düzenlemekle eleştirdiği Milli Piyango’yu İçişleri, Adalet, Maliye ve Aile Bakanlıklarına şikâyet etti.

Hıncal Uluç’un yazısının ilgili bölümü şöyle:

“Türkiye çok önemli bir hem de dolar üzerinden gelir kaybına uğradı.. İzmir'den Mersin'e binlerce de luxe sahil yatağı boş kaldı. Dünyanın en güzel otel ve tatil köyleri ‘Her şey dahil’ sistemi ile kapılarını açık tutma savaşına girdiler.. Rekabet, ‘Günde 15 dolara her şey’e dek indi. Günde 24 saat içen Almanlar'ı düşünün.. Mümkün mü?. Kaçak içki imalatı başladı. Et diye ne hayvanlar kesilir, pişirilir oldu. Bütün bunları ‘Kumar aile söndürmesin’ diye kabullendi Türkiye... Bunları bilmeyen var mı?

O zaman niye anlatıyorum... Resme dikkatli bakın... Sayfada yeterince büyük kullanamadığımız için göremeyebilirsiniz... O zaman şunu yapın...

Cebiniz, tabletiniz, ya da bilgisayarınıza yazın.. www.millipiyangoonline. com Sonra tıklayın.
Karşınıza çıkan tablonun en üstünde ‘Kazı Kazan’ı tıklayın. Karşınıza 23 oyun çıkacak.. Bunlar işte sizi bekleyen tuzak... Barbuttan başlayan bir sürü kumar oyunu...
Yani kumarhanelere gidip kol çekerdiniz ya... İşte onun dijitali. Kol çekme yerine, tıklıyorsunuz... Birkaç saniyede bitiyor... Yenisi... Yenisi... Yenisi...

Üzerinde ‘Milli Piyango‘ yazıyor...

Alışkanlıkla ‘Arkasında devlet var’ sanabilirsiniz. Hayır devlet yok. Satıldı Milli Piyango.. Şimdi artık arkasında devlet yok.. Demirören var. Yani Hürriyet, Milliyet, Posta var.
Milli Piyango dahil bilinen oyunlar, Sayısal, Süper Loto'larda, On Numara'da, Şans Topu'nda olanları, bu üç gazete dışındakiler yazdılar.

Ertuğrul Özkök kardeşim de, talimatla güya cevap verdi. Yetmedi.
Demirören, en muhalifler dahil milyonlarca liralık tam sayfa reklamlar dağıtıp, tek rakam açıklamadan ve eski ile yeni arasında tek mukayese yapmadan ‘Rekorlar kırdık’ dedi. Amacı yayınların önünü kesmekti tabii.
Şimdi benim sorum İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu'ya..

1- Bu ülkede kumar, kanunen yasak değil mi?.

2- O zaman güvendiğiniz bir danışmanınıza görev verin. ‘milli piyangoonline.com’ yazsın. Çıkan tabloda ‘Kazı Kazan’ı tıklasın.

Paraya gerek yok. ‘Dene’yi tıklasın ve denesin kısa zamanda nasıl para kaybedeceğini gözleriyle görsün.
Sadece kumarbazların değil, bu ekonomik sıkıntının bol, vakit geçirme imkânının az olduğu günlerde orta ve orta alt sınıf için nasıl bir yıkım tuzağı kurulduğunu anlasın ve size rapor versin.

3- Tabii ayni şey, Adalet, Maliye ve Aile Bakanlarımız için de geçerli...

Sonra 4 bakan oturun ve tartışın. ‘Biz kumarı niye yasakladık’ diye tartışın, lütfen... Ama acele edin... Yuvalar yıkılmadan...”

 


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları