HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer

Şafak DELİÇAKAR

Şafak DELİÇAKAR

DEVLETİN GÖRÜNMEYEN YÜZÜ!

25 Ocak 2021 Pazartesi Saat: 09:45

Dile kolay, tam 2 Bin 112 yetim ve öksüz çocuğa mektup yazarak hal hatır sormak bugüne kadar kimsenin harcı olmadı. Annen baban sağ olsaydı onlardan ne isterdin? Diye sormak da kimsenin akıl edemediği bir durum iken çok şükür ki bir akıl eden çıktı.

Devletin görünmeyen yüzünü Ordu Valisi Tuncay Sonel, göstermeye devam ediyor. Sağ olsun var olsun. Gönlü kadar hizmetleri de güzel olan Vali Sonel, devletin şefkatini halkından, vatandaşından esirgemiyor. 7 den 70’e varıncaya kadar gönüllere dokunmayı başaran nadir valilerimizden birisi olmayı çoktan hak etti. Tabi ki bana göre.

Tunceli’de ki babacanlığını Ordu’da da başarı ile sürdürmeye devam eden Vali Sonel, ilimizde göreve başladığı ilk gün, “Benim kolumda saat yok. Hizmet anlayışım 7/24tür” demişti. Ertesi gün bende köşemde, “Benimde kolumda saat yok. Bende de hizmet anlayışı 7/24tür. Çalışmalarını birlikte takip edip birlikte ilimize katkı sağlamayı umuyorum” demiştim.

Öylede oluyor. Vali Sonel’i sosyal medya hesaplarından da yakinen takip eden birisi olarak 7/24 çalıştığına şahit olduğum doğrudur. Gece gündüz şehrin hemen her noktasında vatandaşlarla bir araya gelerek sorunların çözümü ve taleplerin karşılanması noktasında olağanüstü gayret ve çaba sarf etmesi inanın takdire şayan bir durumdur.

İhtiyacımız vardı. Devletin gülen ve güldüren yüzüne ihtiyacımız vardı. Devletin şefkatine, merhametine ve gücüne ihtiyacı olan herkes için imdada koşan bir valiye de ihtiyacımız vardı. Çok şükür devletin gülen ve güldüren yüzünü gösteren, merhamet ve şefkatini esirgemeyen valimize de çok şükür.

Bizde yiğit namı ile eserleri ile anılır. Geride bıraktıkları ile anılır. Eminim ki Vali Sonel’de hep güzel anılarda kalacak ve anılacak. O çocukların ölünceye kadar hep yüreklerinde yer edecek örnek bir devlet adamı olarak kalacak. Yalnız çocukların mı? Bana göre 7 den 70’e herkesin gönlünde güzel anılarda kalacak.

Devletin görünmeyen yüzünde görünen bir adam var artık. İçimiz rahat, gönlümüz rahat. Vali Sonel gibi insanların artmasını temenni ediyorum. Yüreklere dokunan, insanlara dokunan dokunmayı başaran insanların artmasını arzu etmeye hep devam edeceğim. 2 bin 112 çocuğumuz adına bir teşekkür de benden gelsin Vali Sonel’e.

 

 


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları