HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer

Şafak DELİÇAKAR

Şafak DELİÇAKAR

TÜRK AİLE YAPISI VE LGBT!

15 Nisan 2021 Perşembe Saat: 10:52

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, katıldığı bir televizyon programında LGBT’yi savunarak, "Hangi aile yapısına zarar veriyor?" sorusunu sordu. İstanbul Sözleşmesi'nin feshedilmesine tepki gösteren Kılıçdaroğlu, sözleşmenin aile yapısına zarar verdiği yorumlarının anımsatılması üzerine, "Hangi aile yapısına zarar veriyor?" diye konuştu.

Asıl çaba "LGBT'yi özendirme" olmadığını söyleyen Kılıçdaroğlu, bu iddiaların iftira olduğunu savunarak, "LGBT aile yapısını neden bozsun" diye sorarak kendince ahkamını kesmiş oldu. bu arada Kılıçdaroğlu, iktidara gelmeleri durumunda ilk bir hafta içinde atacakları adımlardan birinin de İstanbul Sözleşmesi ile ilgili olduğuna özellikle dikkat çekti.

 "LGBT, Türk aile yapısını bozuyor mu?" sorusuna karşılık Kılıçdaroğlu, "Hayır, ilgisi yok. Niye aile yapısını bozsun?" diyerek cevap veren Kılıçdaroğlu’nun bana göre hesabı başka. Nedir o hesap biliyor musunuz? Hesap Türkiye nüfusunda sayıları oldukça fazla olan LGBT’lilerin oyları. İşte asıl hesap budur bana göre.

Türk Aile Yapısı ve sistemini burada uzun uzun yazacak değilim. Bu LBGT’lilere zaten devletimizde, aile yapısını tehdit edecek unsur, hareket ve davranışlarda bulunmadıkları sürece yardım ve destek vermiyor mu? Elbette pek tabi veriyor. Cinsiyet ayrımcılığı konusunda ki bu konuda zaten çoktan aşıldığına göre geriye bir tek LBGT’lilerin oyları kalıyor. Değil mi?

Her türlü Oy’un peşine düşen CHP, bana göre biraz değil epeyce bir aklını başına toplamalı artık. CHP’nin HDP ile, Fetö ile, türlü türlü Yüce Türk Milletinin başına musibet olan ve şimdi de LBGT ile anılması, birlikte hareket ediyormuş gibi görülmesi, hiçte hoş değil. Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kemiklerini sızlatmak hiçbir CHP’liye yakışmaz. Öz CHP’li bu gibi durumlara da izin vermez ve müsamaha göstermez.

Gelelim saadete. Sayın Kılıçdaroğlu, LBGT’liler seni “Fahri üye” yaptıklarına göre sen bilirsin. Nedir, Türkiye’de toplamda LBGT’li nüfusu ve bu nüfusun ne kadarı seçmen? Ne kadarı sana oy vereceğinin sözünü verdi.

Şunun da farkındayım. Henüz fahri üyeliği kabul edip etmediğini açıklamadın ama kesin sen rakamları biliyorsundur. Biz zahmet söylesen de kamuoyu da bu meraktan kurtulsa. Eeee ne diyeyim sayın Kılıçdaroğlu, şimdiden yeni oyların haydi hayırlı olsun…

 


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları