HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer

Mehmet KESKİN

Mehmet KESKİN

KATILMAMAK MÜMKÜN MÜ?

1 Haziran 2021 Salı Saat: 11:02

Ordu’da pandemi sürecinde alınan önlem, tedbir ve kontrolleri her zaman takdir etmişimdir. Vali Tuncay Sonel’in bu süreçte göstermiş olduğu performansta asla göz ardı edilemez diye düşünüyorum. Zira böylesi önemli bir mücadele de ilimiz asla kısa sürede normale dönmeyi başaramazdı.

Vali Sonel, kısıtlamaların biraz normalleşmeye başladığı bu dönemde vatandaşları uyararak asla rehavete kapılmamaları konusunda temennilerde bulundu. Ayrıca daha önce sahil bandı başta olmak üzere şehrin bazı yoğun olan yerlerinde de sigara içme yasağına yine uyulmasını isteyerek bu süreci kontrollü bir şekilde sürdürmeye devam etme arzusunu ortaya koydu.

Ben bu süreçte zaman zaman vatandaşlarımızı hep uyarmaya gayret gösterdim. Çünkü illet öyle böyle değil, hayati bir illet olduğu için bu süreçte fedakarlık gösteren herkese de teşekkür ederek haklarını teslim etmeye çalıştım.

Şimdi bir kez daha sayın valimiz Tuncay Sonel’in bu beklenti ve temennilerine hep birlikte özen ve gayret göstereceğimize yürekten inanıyorum. Sizce de Vali Sonel’in temennilerine katılmamak mümkün mü?

Sağlık Bakanlığımızın ve bilim kurulu üyelerinin art arda yaptığı açıklamalara İçişleri Bakanlığından peş peşe gelen genelgelere, peyder pey Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan uyarı ve tavsiyelere, Ordulular azami gayret göstererek şehrin normalleşmeye dönmesi konusunda önemli bir adım atmış oldu.

Bu pandemi sürecinde başta sağlık çalışanları olmak üzere, emniyet ve jandarma güçlerine, zabıta ve Kızılay ekiplerine, kaymakamlıklar ve belediyelerimize, eğitim camiamıza ve din görevlilerimize de teşekkür ediyor, hepsini ayrı ayrı kutluyorum.

Lütfen süreç bitinceye kadar herkes yapılan uyarı ve yasaklara, aynı hassasiyette uymalarını da ayrıca önemle rica ediyorum. Sakın siz siz olun rehavete kapılmayın. Bu illetten hep birlikte el ele vererek kurtulacağımızı asla unutmayalım.


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları