HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer

Şafak DELİÇAKAR

Şafak DELİÇAKAR

GEÇİT VAR IŞIK YOK!

30 Haziran 2021 Çarşamba Saat: 09:12

Eski otogar önünde yapılan yeni düzenlemelerde trafik ışıkları yerinden kaldırıldı. Hal böyle olunca yaya geçitlerinde çok büyük sıkıntılar yaşandığı bana ihbar edilince yerinde keşif yapmayı uygun gördüm. Yaptığım keşifte de vatandaşın haklı olduğuna kanaat getirdiğim için meseleyi köşeme taşıdım.

Efendim hem Samsun-Ordu istikametinde hem de Ordu-Giresun istikametinde bulunan ışıkların kalkması üzerine burada bulunan iki tane yaya geçidinde karşıdan karşıya geçmek pek de mümkün değil. Çünkü iki ana caddede akan araç trafiği nedeniyle yayalarda geçit başında dakikalarca beklemek zorunda kalıyorlar.

Çünkü İran Yolu kavşağından akan araç trafiği Köksal Petrol önüne kadar kesintisiz devam ediyor. Aynı istikametin karşı tarafı da İran Yoluna kadar uzanıyor. Bunca uzun mesafe karşısında ise sadece bir alt geçidimiz var. Işıkların kaldırıldığı noktalarda yaya geçitlerinin iptali de söz konusu olmayınca o zaman Köksal Petrolden İran Yolu kavşağına kadar en az iki veya üç tane ya alt geçit ya da üst geçit yapılmalı diye düşünüyorum.

Ha şimdi masrafa giremeyiz, plan proje uğraşamayız derseniz o zaman mevcut yaya geçitlerine derhal her hangi bir can kaybı yaşanmadan trafik ışığı yerleştirin derim ben.

Yayalar yüzde Bin beş yüz risk altındalar. Ben bile karşıdan karşıya geçerken akla karayı seçtim. Meselenin şakaya alınacak bir yanı yok. Geçit var ışık yok olan bu noktalar da her hangi bir kaza ve can kaybı yaşanmasını istemiyoruz. 


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları