HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer

Şafak DELİÇAKAR

Şafak DELİÇAKAR

PARDON AMA SEN KİMSİN?

15 Temmuz 2021 Perşembe Saat: 10:12

Gaziantep'te "Halkla Buluşma" programında konuşan sözde HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan, "Geçmişte özellikle son seçimlerde, İstanbul, Ankara, İzmir, Adana, Mersin ve Antalya seçimlerinde desteklediğimiz demokratik güç birlikleri elbette önemli ve kıymetliydi. Ancak bundan sonraki seçimlerde hiç kimse bizden aynı tavrı beklemesin. Aynı tavrı göstermeyeceğimizi herkes artık bilsin ve bilmelidir" demiş.

"Hiç kimse kürt halkının oylarını cebinde görmesin" diyerek Kürt vatandaşlarımızı da cebine koymuş. Pardon ama sen kimsin? Pervin Buldan kimsin?

"Bir dahaki seçimde elbette üzerimize düşen görevi ve sorumluluğu en iyi şekilde yerine getireceğiz. Ancak sadece bir taraf için söylemiyorum, diğer tarafta da... Diğer taraf derken, elbette Millet İttifakı'nı kastediyorum. Bu ülkede kim iktidar olmak istiyorsa, bu ülkenin en büyük sorunu olan Kürt sorununu çözmek zorundadır ve sorun çözülmeden bu ülkeyle demokrasi gelmeyecektir.

Onun için hiç kimse Kürt halkının oylarını cebinde kesin olarak görmesin. Biz, kimseye mecbur ve mahkum değiliz. Ama bu ülkede eğer demokrasinin gelişmesini istiyorsanız işte o zaman HDP'sini ve Kürtleri esas almak zorundasınız" diye de tehdit vari konuşmalar yapmış

"Aynı tavrı göstermeyeceğimizi herkes bilsin" diyen Buldan’a bende diyorum ki, sevsinler senin tavrını. Sen he ne kadar hiç kimse HDP'yi kolay lokma olarak görmesin desende bu ülkede HDP diye bir parti yok bunu da bilesin. Kürt vatandaşlarımız senin ve sözde senin gibilerin tekelinde değildir.

Onlar Türkiye Cumhuriyetinin ve Türk Bayrağının altında Türk Devletinin bekasında yaşayan ve Ne mutlu türküm diyene diyebilen Kürt vatandaşlarımız artık sizin esaretinizden, zulmünüzden ve mezaliminizden kurtulmuş öz benliklerine geri dönmüşlerdir.

Ermeni Asalanın devamı olan pkk ile artık hiçbir ilişikleri de kalmamıştır. ‘Bundan sonraki seçimlerde hiç kimse bizden aynı tavrı beklemesin. Aynı tavrı göstermeyeceğimizi herkes artık bilsin ve bilmelidir" demen artık fayda etmiyor.

Kendini boşuna avutma. Kürt halkımız çok şükür ki artık Türkiye Cumhuriyeti Devletinin teminatı ve garantörlüğü altındadır. Sen kimsin? Kürt bile değilsin doğrumu? Ne olduğun belli zaten ama ne olduğunu bir de yüzün tutsa da millete kendin söylesen ha…

 

 


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları