HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer

Şafak DELİÇAKAR

Şafak DELİÇAKAR

ALTINORDU AŞKINA, ORDU AŞKINA!

11 Ekim 2021 Pazartesi Saat: 09:33

Bizim insanımız biraz enteresan. Beğendiremezsiniz hiçbir şeyi asla ve kata beğendiremezsiniz. Yol yaparsın, kanal yaparsın, park bahçe yaparsın, doğa dostu olursun, çocukla çocuk, yaşlıyla yaşlı, hastayla hasta, mutluyla mutlu olursun. Engelleri ortadan kaldırırsın, hayvana can dostum dersin, aşını aşkını paylaşırsın, yine de ne yaptılar diye serzenişte bulunurlar.

Tarlasından, bağından bahçesinden alırsın, kümesinden ahırından çıkarsın, denizine dalar, ırmağına bakarsın, yine de ne yaptılar diye sızlanıp dururlar. Kaş yaparsın, göz yaparsın, düşün, üret, yarış dersin Altınordu aşkına, Ordu aşkına yine de beğendiremezsin. Zorla değil kardeşim zorla değil. Zihniyet cenabet oldu mu beğendiremezsin.

Tepesinden tırnağına, yaylasından yorganına, sağlığından sıhhatine, bakarsın da yine yaranamazsın. Bir gözü hep kapalıdır bizim milletin. 24 saat ağızlarından girip burunlarından çıksan yine de memnun edemezsin. Memnuniyetsizlik sanatımız, şikâyet ve sızlanmalarımızda yetenek sanatımız olmuş adeta. Anlayacağınız ağzınla kuş tutsan kardeşim, yine de yaranamazsın.

Eğitim dersin, ilim-bilim dersin, kültür-sanat, spor dersin. Hatta amuda kalkarsın. Gel kardeşim, ayrılık çare değil, bir olalım, beraber olalım, biz olalım, birlik olalım dersin. Gelir mi? Asla çünkü tirolluk, nifaklık, münafıklık sinmiş bir kere gelir mi? Şimdi ben soruyorum! Ne yapılmadı? Ne yapıldı ki diyenlere, Allah aşkına, Altınordu aşkına, Ordu aşkına ne yapılmadı acaba?

Büyükşehrin abisi, hamisi gül yüzlü Güler’ine, Devletin şefkat eli, Sonel’ine sahip bir şehirde yaşayıp, öteki gözünü de açmayanlara sormak gerekmiyor mu? Bir sorum daha var! Törlü töresi yerinde, aşkı sevdası yüreğinde, Altınordu’nun Başkanı Aşkın Tören’e de soruyorum? Bu millet ne istedi de sen yapmadın Altınordu aşkına? Valla ben bunları dinlerken döndüm şaşkına…


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları