HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer

Mehmet KESKİN

Mehmet KESKİN

MİLLET BELİRLER!!!

30 Ekim 2021 Cumartesi

Erken seçim söylentilerinin sıkça dile getirildiği bugünlerde seçim anketi yapan bazı şirketlerin HDP olmazsa olmaz hesapları şaşkınlık yaratmaya devam ediyor. Şunu da baştan söyleyeyim ben bu şirketlerin hiçbir çalışmalarına da itibar etmiyorum.

Bu sözde şirketlerin son seçim anketinde Cumhur İttifakı'nın oy oranı yüzde 41.1, Millet İttifakı'nın oy oranı ise yüzde 40.1 olarak belirlendi. Bu durumda kendini hiçbir ittifaka mensup görmeyen HDP'nin tavrının ise seçimin kaderini belirleyeceğine üstüne basa basa dikkat çekmişler.

Sözde araştırmada vatandaşlara "Bu pazar seçim olsa hangi partiye oy verirsiniz?" sorusu yöneltilmiş. Bu soruya yanıt verenlerin güya yüzde 31.3'ü tercihini AK Parti'den yana kullanmış. Ana muhalefet partisi CHP'ye oy vereceğini ifade edenlerin oranı ise yüzde 26 olarak belirlenmiş.

Kafalarına göre ortaya son anketden çıkan sonuç ise; AK Parti: Yüzde 31.3, CHP: Yüzde 26, İYİ Parti: Yüzde 14.1, MHP: Yüzde 9.8, HDP: Yüzde 8 olmuş. Ankete göre ittifakların oy dağılımı da şöyle olmuş: Cumhur İttifakı (AKP+MHP): Yüzde 41.1, Millet İttifakı: (CHP+İYİ Parti): Yüzde 40.1

Bunların bu sonuçlarına göre; henüz kendini hiçbir ittifaka mensup görmeyen HDP’nin de seçimlerde belirleyici parti olacağı iddia edilmiş. Seçim barajının yüzde 7’ye ineceğini gizleyen ve HDP seviciliğine bürünen bu şirketlerin sonuçlarına da sosyal medyadan gelen aşırı tepkileri de sanırım tahmin edebiliyorsunuzdur. Şartlar ne olursa olsun bu ülkenin kaderini HDP değil, aziz ve yüce Türk Milleti belirler. Bu da böyle biline…

 


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları