HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer

Şafak DELİÇAKAR

Şafak DELİÇAKAR

BU NASIL HIRSIZLIK YAHU NASIL!???

22 Kasım 2021 Pazartesi Saat: 09:35

Bu uyarıyı beş yıldır yılda dört kez yapıyorum. Bu yılda dördüncüsü bakalım bir netice alabilecek miyiz? GSM operatörleri ve Elektrik Dağıtım Şirketleri açma-kapama bedeli olarak 38 Lira 90 Kuruş para alıyorlar. Yani borcunuzdan dolayı telefonunuzu kapatıyorlar! Borcunuzu yatırıp açtırdığınızda üstüne hava parası bir de ayrıca 40. Lira para ödüyorsunuz.

Elektrikte de durum aynı. Borcunuzdan dolayı adam gelip saatinizi mühürlüyor. Yatırınca mühürü açma parası olarak 40 Lirayı bayılmak zorundayız. Bunlara birde saat okuma bedeli ödediğimizi de biliyorsunuz değil mi? Yani hırsızlık üstüne hırsızlık…

Arkadaş param yok tamam konuşamıyorum. Kapattın iyi güzel, tamam da borcumu yatırınca üstüne benden niye fazla para alıyorsun ki? Niye? Param olunca zaten paşa paşa konuşmuyor muyum? Tamam param yok. Karanlıkta kalmaya razıyım. Alırım üç beş tane mum, otururum karanlıkta. Eee yatırınca borcumu neyin haracını kesip de üstüne 40 Liramı alıyorsun neyin?

Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş’a açık çağrımızdır. Bu hırsızlara artık dur deyin. Bu hırsızlara bir gem vurun. Bu hırsızları ne olur millet adına bir dizginleyin. Resmen bu hırsızlara haraç üstüne haraç veriyoruz. Sanki ben ettim sen etme abi der gibi alacağımız hizmete bile haraç vermemize artık göz yummayın. Allah rızası için bu vurguna bir son verin.

40 Lira deyip geçmeyin! Bu ülkede 40 Lira yarım günlük yevmiye demek. Bu ülkede 40 Lira 3.5 kilo ekmek demek. Bu ülkede 40 Lira yüzüne hasret kaldığımız yarım kilo et demek. Bu ülkede 40 Lira 1 kilo 800 gram fındık demek. Bu ülkede 40 Lira bir kilo yağ demek. Bu ülkede 40 lira bir ailenin orta okula giden çocuğunun dört günlük harçlığı demek. Daha sayayım mı?

Sayın Cumhurbaşkanım, Sayın Numan Kurtulmuş, size son kez milletimiz adına yalvarıyoruz. Allah, Kur’an, Peygamber aşkına ne olur bu hırsızların frenine siz basın. Bunu yapacak iki babayiğit de siz ikinizsiniz. Bu nasıl hırsızlık yahu nasıl? Hizmet alabilmem için hırsızlara üstüne üstelik bir de rica minnet haraç veriyoruz…


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları