HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer

Mehmet KESKİN

Mehmet KESKİN

BAYRAM GEÇTİ BEYLER!!

6 Aralık 2021 Pazartesi Saat: 09:27

Ordu’da serbest piyasa da fındık fiyatları 28 Lira olmuş. Duydunuz mu? Beyler, bayanlar işittiniz mi? Yanlış okumadınız ha Vallahi, fındık 28 Liraya yükselmiş. Bizim yerli ve milli sanayicimizin, tüccarımızın, manavımızın hangi damarı kabardıysa artık fiyatı 28’e çıkarmışlar.

Şimdi bu yerli ve millicilerimize ben sormaz mıyım? Bugüne kadar neredeydiniz? Diye sormaz mıyım. Sizin yüzde 90’nınız tekelciye simsarlık yapmıyor musunuz? Bugün Aralık ayı ve bugün ayın 6’sı, tam 97 gündür gariban üreticinin ahını ve vebalini aldınız.

Sezon başında ne kadar gariban ne kadar borçlu, cefalı, sıkıntılı, dertli üretici var ise ellerinden ürünlerini yok pahasına da alan sizler değil miydiniz? Hayırdır bugün ne oldu da günah çıkarır gibi fiyatı 28 yaptınız?

Bu saatten sonra kimin fındığını alacağınızı da çok da merak etmiyorum. Zaten belli değil mi? İhtiyacı olmayan, derdi, kederi, sıkıntısı bulunmayanların parasına para katmak için çıkardınız değil mi? Fındık mı kaldı ortalıkta? Kimin fındığını alacaksınız ha beyler?

Bayram geçti efendiler! Bayram geçti. Niğde’nin yolunu biliyorsanız gidip bir hava alıp da gelin derim. Bir yıl daha gariban üreticinin kul hakkına girdiniz. Vebalini aldınız. Sizi hangi hava temizler bilmiyorum ama bayram geçti bilesiniz…

 


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları