HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer

UĞUR KARA

UĞUR KARA

CUMARTESİ PAZARI!!!

5 Mart 2022 Cumartesi

Altınordu ilçemizin Yenimahalle muhitinde uzun yıllardır yaklaşık 5-6 mahallenin Pazar ihtiyacını karşılayan Cumartesi Pazar yerinin Şirinevler mahallesinde bulunan Şirin Pazar yerine nakledilmesiyle birlikte şikayetlerde peş peşe birbirini kovalamaya başladı.

Yöresel ürünlerin ön planda satışa çıkarıldığı Cumartesi Pazarının yokluğundan başta Yenimahalle sakinleri olmak üzere, Bahçelievler, Şahincili’nin bir kısmı, eski otogar mevkii, Subaşı’nın bir kısmı ve birçok mahalle sakinleri, Şirin Pazar yerine uzak kaldıkları için Pazar ihtiyaçlarını karşılamakta güçlük çektiklerini sıkça dile getiriyorlar.

Altınordu Belediyesinin hemen altında ve yanı başında ki okulun bahçesinde hizmet veren eski Cumartesi Pazarı için şimdi aynı muhitte veya yakınlarında yeni bir alan tahsisi yapılması ve yeniden faaliyete geçirilmesi de beklentiler içerisinde.

Altınordu Belediye Başkanının devasa yatırımları içerisinde bulunan Yeni Mahalle halk meydanını, vatandaşlar takdirle karşılarken, Başkan Aşkın Tören’den de bu konuda bir çalışma veya bir adım atması arz ediliyor. Başkan Tören’in bu mağduriyete kayıtsız kalmayacağını ben tahmin ediyorum ama bunun için belediye olarak onlar ne düşünür? İşte orasını da kestiremiyorum.

İnşallah yeni bir Pazar yeri oluşturulamazsa bile en azından mağduriyeti giderebilecek butik bir Pazar yeri ayarlanabilir. Böylece vatandaşlar ellerinde ki yüklerle hem uzak mesafeden kurtulur hem de yöresel ürünlerini kolayca elde etme fırsatı bulurlar.


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları