HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer

Şafak DELİÇAKAR

Şafak DELİÇAKAR

EMEKLİYİ KAPAN KAPANA…

13 Ağustos 2022 Cumartesi Saat: 05:37

Son haftalarda özel bankalar arasında emekli rekabeti başladı. Emekli maaşlarına uygulanan promosyon ücretlerinde artış sağlayan bankalarda fiyat konusunda da kesenin ağzını açınca emeklilerde bir o banka bir bu banka dolaşmaya başlayarak arayış içerisine girdiler.

Ordu’da da manzara aynı promosyon parasını en çok hangi banka veriyorsa o bankanın önünde ki kuyruğu görmeniz lazım. Günlerdir şehir merkezine her girdiğimde Vallahi kuyruklardan zor geçiyoruz.

Sabahın köründe gelip bankanın kapısına dayanan mı dersiniz? Akşam mesai bitene kadar inatla bekleyen mi dersiniz? Ne derseniz deyin bu kuyruklar aslında emeklinin acı ve dramatik tablosunu ortaya koymuyor mu?

Üç kuruş fazla alacağım diye geçim derdinde olan emekli cebine girecek olan bir liranın hesabını yapınca refah düzeyimizin de ne aşamada olduğu önümüze çıkıyor.

Bankalar niye gel emekli gel promosyonun hası burada diye çığırsa da ben bunun altında çok şey ararım. Kimse durduk yerde Bin 500 Lira olan promosyon bedelini apar topar 5 Bin, 7 Bin Lira yapmaz değil mi? Var bunda da bir çapanoğlu ama şimdilik anlamaya çalışıyoruz.

Bende emekliyim. Ortalık duruluncaya kadar gidip o 7 Bin Liranın başına bende çökeceğim İnşallah. Şimdi kuyruk falan uğraşamayacağım için ortalığın durulmasını bekliyorum.

Şimdi emekli kapış kapış gidiyor ya, bende, “yok mu artıran beyler?” Diye garip bir umutla işte bunu bekliyorum. Emekliyi kapan kapana, haydi hayırlısı…


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları