HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer

Şafak DELİÇAKAR

Şafak DELİÇAKAR

MASAYI ERKEN TERK EDEN KAZANIR!

10 Eylül 2022 Cumartesi

2023 yılının Haziran ayında yapılacak olan Başkanlık seçimi için partiler artık düğmeye bastı. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)’nin son HDP çıkışından sonra sular durulmamaya başladı. Gürsel Tekin’in, HDP’ye bakanlık verilebilir sözleri bana göre Gürsel Tekin’in tek başına kendi adına söyleyecek bir söz değildi.

Söz söylettirildi, nabız yoklandı, şeker şerbet şimdilik rafa kaldırıldı. Çünkü milletin ağızlarına çalacakları şerbet zehir şerbeti olarak çıkınca Kemal Kılıçdaroğlu’da başta kendisi olmak üzere parti sözcüsüne de açıklama yaptırarak, Tekin’i söylemiş olduğu söze karşı yalnız bırakmak zorunda kaldılar.

İşin enteresan tarafı da 6’lı masada Millet İttifakını temsil eden siyasi partilerin içerisinde İYİ Partiden başka bu densizlik ve aymazlığa karşı tepki gösteren çıkmadı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in ortaya koyduğu sert tavır ve tepki, bana 6’lı masanın çok erken fire vereceğini gösterdi. Bence de HDP sevicileri otursun oturdukları yerde, bebek katili, gözü dönmüş terörist karşıtları da ivedilikle o masayı hemen terk etsin. Akşener bunun sinyalini şimdiden verdi. Öbür babayiğitler kim? Bundan sonra göreceğiz.

Akşener, masayı yalnız bununla tehdit etmedi. İddialara göre bir resti de adaylık konusunda olmuş. 6 masanın Cumhurbaşkanı adayı konusunda Mansur Yavaş’ın olmasını bekleyen Akşener, iddiaya göre masa, Yavaş’ı aday göstermezse kendisinin göstereceği yönünde olmuş.

Görünen o ki, Millet İttifakında ip bayağı bir incelmiş. Hatta kıldan ince durumuna gelmiş. Vallahi ben bir kez daha söyleyeyim başta İYİ Parti olmak üzere HDP karşıtı kim varsa ve masayı ne kadar erken terk ederlerse şimdiden çok büyük bir prim elde ederler.

Başından beri HDP’yi arka bahçesinde ve arka cebinde gezdiren CHP’de artık aklını başına toplamalıdır. Önce bu işe partisine zarar veren milletvekillerinden başlamalı ve önümüzde ki seçimlerde de bir daha bu vekillere vize vermemelidir.

CHP, bu seçimde HDP esaretinden kendisini sıyırıp atmalıdır. Başka türlü Millet İttifakının tekeri o rayda dikiş tutmaz bilesiniz. Kemal Kılıçdaroğlu’da artık zarf atma taktiğini bırakıp icraat ve projelerine yönelmelidir. Terörist ve terörist sevicilerine değil, yönünü halka çevirmelidir…

 


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları