HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer

Şafak DELİÇAKAR

Şafak DELİÇAKAR

KAŞIK ÇEVİRİN KAŞIK!

3 Ekim 2022 Pazartesi Saat: 09:27

Şu millet ittifakı yani 6’lı masa kurmayları Vallahi bir alemler yahu. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ve İYİ Partinin aday çıkışları sonrasında gaza gelen Saadet Partililer (SP)’de kendi genel başkanları Temel Karamollaoğlu’nun aday olmasını dillendirmeye başladılar.

Doğal haklarıdır ne diyelim. Yarın öbür gün bakalım Babacan, Davutoğlu ve Uysal kanadında kimler öne çıkarılan isimler olacak. Çünkü bu aralar nabızlar biraz hızlı artıyor. İştahlar yavaş yavaş kabarmaya başladı.

Ben derim ki, bir daha ki yuvarlak masa toplantısında ortaya bir kaşık koysunlar ve çevirsinler, kaşığın ucu kime gelirse aday da onu yapsınlar. Siyaseti ne hale getirdiler arkadaş. Sanki ülke yönetimine talip olmak bunlar için çocuk oyuncağı gibi bir şey olmuş.

Gerçi kazanacaklarından değil işte, seçmen alışverişte görsün bunlara yetiyor. Millet İttifakında madem ki her genel başkan zeka, kabiliyet ve üstünlük bakımından eşit görülüyor, o zaman beyler, kaşık çevirin kaşık başka türlü bu işin içinden de çıkamazsınız.

Hani yılbaşı da değil ki, oturun tombala çekin diyeyim. Yazı, Tura’da iki taraf arasında atılan bir durum olduğuna göre en iyi teklif benim tavsiyem olur. Vallahi kaşık işi harika olur. Bizde kaşıkla gelen başkan diye başlarız yazmaya, söylemeye.

Ben yine sözümdeyim. Eğer İYİ Parti, Millet İttifakından ayrılırsa, Cumhur İttifakının adayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı en çok zorlayan isim Meral Akşener olur. Diğerleri de Erdoğan için piyango olur.

Bu arada İYİ Partinin de masadan kalkacağına kesin gözüyle bakıyorum. Çünkü CHP, bir şekilde HDP’ye bulaşacak ve arka cebine alacak. Millet İttifakının içerisinde HDP sevici birkaç parti de var. Hepimiz biliyoruz zaten. Babacan ile Karamollaoğlu zaten dünden razı. Bakalım diğer ikisi de ne diyecek? Bekliyoruz.


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları