HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer

Şafak DELİÇAKAR

Şafak DELİÇAKAR

SİRTAKİ, SESSİZLİĞİMİZE ALDANMA!

4 Ekim 2022 Salı Saat: 09:44


Türkiye ile Yunanistan arasında savaş çıkar mı? Sorusunu bütün dünya devletleri merakla bekliyor. Sorunun cevabını. Bana göre çıkmayacak. Çünkü  Amerika ve Paralel İşbirlikçisi (P.İ.Ç)’in kuklası olmaya devam eden  Yunan yönetimi işin bir de ekonomik, turizm ve savunma alanımızın hesabını iyi yapıyor.

Şimdilik sadece elinde kileri gösterip geri kaçıyor. Ama Türkiye bu oyuna asla gelmiyor. Aslında sirtakiye yaptırım zamanı tamda şimdi. Türkiye Yunanistan’a yaptırım uygulamaya başlasa sirtakinin işi 2 günde biter Valla. Savaş olsa da sirtakinin yine 2 günlük işi var. Onlarda biliyor zaten.

Nasıl yaptırım uygulayacak peki? Birincisi adalardan günü birlik alış veriş yapamaya gelen Yunan halkına gelme diye yasak koyacak. Yani adalarda yaşayan Yunan halkının adalara giriş yapmasını engelleyecek. Gelme kardeşim, istemiyorum denilecek.

İkincisi turizm ilişkilerini tamamen kesecek. Çünkü Yunanistan’ın turizmde ki en büyük gelir kaynağının Türkiye olduğunu biliyor muydunuz? Geçen yıl Türkiye üzerinden 2 milyon dolar kazanmışlar. Buda kesilirse sirtakinin hali ne olur?

Üçüncüsü bu da çok önemli, Yunanistan’a akan doğalgazı, elektriği, bütün enerji hatlarını birden kessek ne olur? Sirtakinin iki günde canı çıkmaz mı? Yani lafın kısası bütün ekonomik ilişkileri birden kesmemiz lazım. Bunlara mermi sıkmaya gerek bile yok.

Bana bak sirtaki, kendi ülkende anket yaptın. Türk halkı dost mu?, düşman mı? Çıkan sonuç yüzde 70 senin halkın, Türk halkı dost dedi. Ona göre aklını başına topla. Bak bu Yüce Millet, 1967 ve 1974 yılları arasında en yoksul zamanında bile Kıbrıs’a gelip Türk Cumhuriyeti kuran bir millettir.

O yüzden bir düşersen varya seni o Amerika ve işbirği yaptığı P.İ.Ç’leri inan seni yerden kaldırmz. Benden söylemesi. Sakın ola sessizliğimize ve sabrımıza aldanma. O bir gece ansızın gelebiliriz sözü boşuna söylenmiş bir söz değildir.

 


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları