HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer

Ufuk ERSOY

Ufuk ERSOY

AYDINLARA İHTİYACIMIZ VAR

25 Kasım 2022 Cuma Saat: 09:40


İstediğini söyleyen, istemediğini işitir.

Aynen böyle oldu.

19 Eylül Stadı’nın olduğu yere yapılacak Millet Bahçesi projesi içinde caminin düşünülmesi üzerine başlayan tartışmanın diğer muhatabı Ordu Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Ömer Aydın, AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu’ya cevap verdi.

Özeti şöyle.

-         Görevimiz “ayar vermek” değil, omuz vermek.

-         Biz meydanlardayken, sen neredeydin?

-         Marka şehir olma yolunda şehrin tüm sahillerinin halka açılmasını, halkın denizlerden olabildiğince faydalanması konusunda Ordulu oligarkların tüm tepkisine rağmen çağrıda bulunduk. Hâlâ da bulunuyoruz. Bu konuda senin bir çıtın çıktı mı?

-         Yatırımcı adı altında Ordu’yu hiç bilmediği halde Durugöl’ü yağmalamaya gelen yağmacıya karşı hâlâ direniyoruz. Sen den ne haber. Şehrin en güzel yerine devasa stadyumun yapılmasına da karşı çıktık, senin sesin çıktı mı?    

-         Ordu Büyükşehir Belediyesine kültürel konuda katkı sağlayacak onlarca öneri sunduk.

-         Fındık ile ilgili olarak en az 3 rapor sunduk, bunlardan biri de kümelenme ve lisanslı depoculuğun hayata geçirilmesi ile ilgiliydi.

-         Dünya devi Ferrero’nun ‘iyi tarım onursuz ticaret’ politikasına ilk bayrak açanlardanım. Kent Konseyi adına Rekabet Kuruluna saatlerce ifade verdim. Ve nihayet Sayın Hilmi Güler’in önderliğinde içinde Kent Konseyimizin de bulunduğu ekip sayesinde Rekabet Kurulu tarafından yeterli, ciddi belge bulgulara ulaşılmıştır kanaatine varılarak soruşturma açılmasına vesile olunmuştur.

-         Ha bu aralarda sen ne âlemdesin, ilimizin OSB’leri için, ilimizde üretim ve ihracatın artırılması için neler yaptın, hangi sanayi kuruluşlarını ziyaret edip ‘arkadaşlar nasılsınız, haliniz hatırınız ne âlemde’ diye sordun.

-         Temelini şahsımın, Sayın Malay’ın Sayın Türkyılmaz’ın ve Rahmetli Şenocak’la birlikte attığımız; açılışını da Sayın Cumhurbaşkanımızın yaptığı Ordu-Giresun Havaalanı’nda uçuşlar durmak üzere haberin var mı? Çık da girişimlerini anlat. Varsa tabi.  

-         Olmazsa olmaz dediğimiz Samsun-Sarp Demiryolu hakkında vekilimiz ve Başkan Yardımcımız Numan Kurtulmuş’unda ilimiz ve bölgemizin mega projesi hakkında ne gibi çalışma yaptın?     

***   

Ordu Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Ömer Aydın’ı çok uzun zamandan beri tanırım. Haklıysa ve doğru olduğuna inanırsa, düşüncelerinin arkasında inatla durur.

Bu şehrin Aydınlara ihtiyacı var.

Kim olursa olsun, iktidar yada muhalefet gerçekleri dile getiren, doğruyu söyleyen, şehri düşünen…

Doğruyu söyleyenin dokuz köyden kovulacağını bilerek elini taşın altına koyan, yürekli insanlara ihtiyacımız var.

 


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları