HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer

Şafak DELİÇAKAR

Şafak DELİÇAKAR

ÖZÜRLERİ KABAHATLERİNDEN BÜYÜK…

2 Şubat 2023 Perşembe Saat: 09:52

Çocuk İstismarı da siyasete malzeme oldu ya daha ne diyeyim…

Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal ile Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ın aralarında ki çekişmeye, “Çocuk İstismarı” benzetmesi sosyal medyada infial yarattı. Pek yakışan bir tavır ve kabul edilebilir bir durum değil elbet.

Söyleyenin de söyletenin de hiçbir özrü ve mazereti bu noktada asla kabul edilir bir durum değildir. Hele ki, DP Genel Başkanlığı koltuğuna oturduğu günden bu yana yakın merceğimde olan Gültekin Uysal’dan bu seviyesizliği asla beklemezdim. Özdağ’ın seviyesine asla düşmemeliydi.

Ben, bugüne kadar Uysal’ı, beyefendi, aklı selim, naif bir insan olarak biliyordum. Ya da öyle zannetmişim. Zaman zaman siyaseten yaptığı çıkışlarda bile kendisine aferin dediğim konular bile olmuştur. Şimdi, Uysal’ı bu noktaya getiren psikolojik sorun nedir? Onu öğrenmeye çalışıyorum.

Son yıllarda çamur at izi kalsın anlayışı ile sürekli gündemde kalmaya çalışan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ın da sütten çıkma ak kaşık olmadığını cümle alem biliyor zaten. Sosyal medyada infial yaratan Uysal’ın benzetmesinin baş aktörü de Ümit Özdağ’dır. 

Bu olayın müsebbibi olan Özdağ’ı, toplumun hassasiyeti olan bir konuda millet asla affetmeyecektir. Aslında her ikinizin de affedilir bir yanı yoktur. Ne kadar paylaşımlarınızı ortadan kaldırsanız da, çıkıp yeni paylaşımlarla özür dilesiniz de artık nafile.

Söz ağızdan uçtu bir kere. Göze batan ve kulağa giren de girdi. Bundan sonra ağzınızla kuşta tutsanız, artık millet nazarında karşılığınız yok bilesiniz.

Biliyorum ki, Ümit Özdağ, üslubundan taviz vermeden siyasetine devam edecek. Çünkü o her zaman yırtık dondan çıkar gibi çıkıp bir iki söz ortaya koyacak ve geri çekilecek. Hani deli kuyuya bir taş atar da ara ki bulasın hesabı. Bu tür siyaset adabından millete kına geldiğinden Özdağ’ın belli ki hala haberi yok.

Bu saatten sonra ikinize de ne denir ki? Dedim ya özrünüz kabahatinizden çok büyük hem de. İkinizin de boyu posu devrilsin. İkinizi de Millet adına, Allah’a havale ediyorum.

 


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları