HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer

Şafak DELİÇAKAR

Şafak DELİÇAKAR

ALLAH BELANIZI VERSİN, ZÜL OLUN…

8 Şubat 2023 Çarşamba Saat: 10:15

Ülke olarak yaşadığımız deprem acısının izahı yok. Acı içerisinde türlü türlü acılar yaşamamızın acısını da izah edecek kelimeler bulamıyorum. Battaniye fiyatlarından tutun, şehirlerarası otobüs fiyatlarından çıkın her şeye yüzde 300 ila yüzde 500 zam yapan deprem fırsatçıları, Allah belanızı versin, zül olun emi…

10 ili etkileyen 7.7 ve 7.6'lık Kahramanmaraş merkezli deprem, Türkiye'de büyük kayıplara yol açarken bu durumu fırsat bilerek temel ihtiyaç ürünlerine zam yapanlara da lanet olsun.

Bunlar cezasız kalmamalı. Ülke yasa boğulmuş, göçük altından hala canlar kurtarılmaya çalışılırken, insanlıktan nasibini almamış şahsiyetsizlerin yağmacılığa yeltendiğini, battaniye fiyatlarını 5 katına çıkardıklarını okuyoruz, görüyoruz. Bunlar cezasız kalmamalı, tabi ki bunların peşleri bırakılmamalı!

Soğuk havanın etkili olduğu deprem bölgesi için en öncelikli ihtiyaçlardan biri battaniye. Battaniye alarak bölgeye yardım göndermek isteyenlerin olması fırsatçıların gözünü döndürdü. 100 liraya satılan battaniyelerin fiyatlarını bazı fırsatçıların zam yaparak 250-300 liraya satmaları da pes dedirtti.

Son olarak da aynı kepazeliği başta Ankara (AŞTİ) şehirlerarası otobüs işletmeleri terminalinde bilet fiyatlarına yapılan fahiş zamlar yapmaları kepazeliği diz boyu yaptılar. Birçok önemli merkezi illerde de deprem bölgelerine gitmek isteyen vatandaşların bilet fiyatlarını 3-4 katına çıkaran kepazeler, sizin de ömrünüz zül olsun.

Hiç şaşırmadım…

Acımız içerisinde felaket üstüne felaket yaşadığımız anlarda terör örgütü PKK’da yine boş durmadı. Sınırda ki hudut karakolumuza saldırı düzenleyen hain PKK, çok şükür emeline ulaşamadı. 6’lı masanın PKK sevicileri bakalım bu duruma ne diyecekler.

Acımızı fırsat bilenler, acımızı acıyla katlandırmaya çalışanlar! Unutmayın, sizin karşınızda asil ve yüce Türk Milleti var. Her ne yaparsanız yapın, hangi yola baş koyarsanız koyun. Başaramayacaksınız. Yıkamayacaksınız, ekmeğe çalıştığınız nifak tohumlarınızın altında kalacaksınız. Allah’ım, Yüce Rabbim belanızı verecek. Zül olacaksınız.

 


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları