HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer

SEDAT AKKÖSE

SEDAT AKKÖSE

ADAM OLMA....

2 Mart 2023 Perşembe Saat: 09:55

 

Dünyalara sahip ve hakim olmak için ruhunu kaybetmek gerekecekse, Bütün elde edeceklerinin hiç bir değeri yoktur..Çünkü madde hiç bir zaman ruhun yerini alamaz..

Birtakım insanlar bataklığa, Namussuzluğa, Alçaklığa Basarak, Başlarını göğe yükseltebilirler. Ancak ayakları çamurda olduktan sonra, Başın göklere yükselmesi hiç bir  işe yaramaz..

Çünkü Temel Çürüktür..

Bilirsiniz, Adamın biri dik kafalı yaramaz ogluna 'Sen adam olamazsın 'der dururmus. Zaman geçmiş Adamın oğlu inat etmiş okumuş Vali olmuş. Ve görevli memuruna gidin babamı yanıma getirin demiş. Görevli memurlar gidip babasını Valinin karşısına getirirler, oğlu babasına baba hani ben adam olamazdım bak gördüğün gibi bir Vali oldum der, babası da görüyorum Vali olmuşsun ama ben sana Vali olamazsın demedim ki sana Adam Olamazsın dedım ve sen görüyorum ki hala adam olamamışsın  babanı ayağına getirttiyorsun.

Elde ettikleri başarılarını makamlarını bir gurur ve Sermaye aracı yapanlar bu kazanımlarını Hayra İnsanlığın hizmetine harcayacakları  yerde onları kibir, baskı, sömürü

ve  kişisel çıkar aracı haline getirmek Arsız Hırsız Onursuz olup asla adam olamazlar. Gerçek anlamda  da "Adam gibi Adamlar " acaba günümüzde ne kadar vardırlar..?

image1677572409129.png 


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları