HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer

Şafak DELİÇAKAR

Şafak DELİÇAKAR

NE ‘KIZILAY’MIŞ SIN BEEE….

4 Mart 2023 Cumartesi Saat: 10:53

Önce ticaret sonra yardım yap. Zihniyete bakar mısınız? 150 yılı aşkın bir geçmişi olan ve Türk Milletinin gönlünde ayrı bir yeri ve değeri olan Türk Kızılay’ı maalesef asrın felaketi Kahramanmaraş merkezli depremlerde bütün maneviyatımızı yerle bir etti.

Depremin ilk üç gününde hangarlarını açmadığı artık kesinleşen ve AHBAB’a sattığı çadırlardan sonra bölgeye geçtiği netleşen Kızılay’ın yüklendiği vebalin hesabının hala sorulmaması da beni üzen ayrı bir konu oldu.

Özrü kabahatinden büyük Başkan Kerem Kınık, bir de çıkmış diyor ki; “Ben goygoycuların ağzı ile hareket etmem” diyor. Seçilmiş bir adammış bir de… 

Bu seçilmiş adam Kerem Kınık var ya, Kızılay Başkanlığından maaş almadığını ancak Kızılay'ın şirketlerinden 3 asgari ücret tutarında "huzur hakkı" aldığını biliyoruz. Asrın felaketinde Kınık’ın Kızılay’dan ne kadar maaş aldığı merak konusu olmuştu. 

Kızılay'ın 12 şirketi var. Kızılay Başkanı Kerem Kınık da her şirkette Yönetim Kurulu Başkanı olarak bulunuyor ve huzur hakkı olarak 3 asgari ücret tutarında maaş alıyor. Bu da Kerem kınık'ın 12 şirketten "huzur hakkı olarak toplamda 36 asgari ücret karşılığı 306 bin TL maaş aldığı anlamına geliyor.

Daha önceleri de lüks araç meraklılığı ile gündeme gelen Kızılay’ın şirketleri halka açık olmadığından içeride dönen dolaplara da erişme imkanlarımız kısıtlı ve şeffaf olmayan ve her şeyi "şirket sırrı" ya da "devlet sırrı" olarak gören bir anlayış karşısında kurumu tenzih ederek, Kerem Kınık’ı ve yönetimini önce Allah’a akabinde de milletime havale ediyorum.

Sen ne Kızılay’mış sın beee! Bağrını, merhametini kimler sarmış? Uzanan elini kimler örmüş?

 


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları