HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer

Şafak DELİÇAKAR

Şafak DELİÇAKAR

YALNIZ DEĞİLSİN ADIYAMAN

7 Mart 2023 Salı Saat: 09:51

Altınordu Belediyesi Başkanı Aşkın Tören’den bir altın dokunuş daha geldi. Kahramanmaraş merkezli 11 ilde meydana gelen depremlerde zaman zaman anlamlı dayanışmaların pekişmesi yaraların daha da çabuk sarılmasına vesile oluyor.

Gönül adamı olmak öyle kolay iş değildir. Her adamın harcı da değildir. Dokunmak, insana dokunmak farklı bir meziyet, ayrı bir duygu, bambaşka bir hazdır. Tadına, lezzetine doyumda olmaz. İşte bunu kimler başarabilir?

Allah rızası için insana, insanlığa hizmeti kendisi için görev adleden insanlar başarabilir. Tıpkı Altınordu Belediyesi Başkanı Aşkın Tören’in yaptığı gibi. 

Biliyoruz, depremin ilk günlerinden bu yana hala Adıyaman’da ve bu ilin Gölbaşı ilçesinde yardım ve hizmet için mekik dokuyan Başkan Tören’in son hamlesi de Ordu’da takdirle karşılandı.

Adıyaman ili belediyesi ve Gölbaşı İlçe Belediyesi ile Kardeş Şehir antlaşması yapan Başkan Tören’e bir teşekkür de Merkez Altınordu ilçesi halkı tarafından geldi. Bu antlaşmanın yazılı ve görsel basında yer almasının ardından vatandaşlarda, “Yalnız değilsin Adıyaman” diyerek böylece Başkan Tören’in bu son hamlesine de destek vermiş oldular.

Gerek basından gerekse sosyal medya hesaplarından takip ettiğim kadarıyla hala bölgede çalışmalarını sürdüren Başkan Tören’in saçı, sakalı birbirine karışmış bir vaziyette uzanan ellere kaseler sunması, çocukları ve yaşlıları, hastaları kucaklaması ise beni duygulandıran kareler oluyor.

Başkan Tören’in yardımcıları İsa Hitaloğlu ve Ahmet Akyurt’ta başkandan aldıkları talimatlar doğrultusunda Altınordu Belediyesinin imkanları doğrultusunda bölgeye her türlü yardımı sev etmeye devam ettikleri de aldığım bilgiler arasında yer aldı.

Var olasın Başkan Tören, artık kadim şehrimiz Adıyaman’da gardaşımız oldu. Gönül ister ki, şartlar normale döndüğünde Ordu’dan da biz basın mensupları olarak birlikte Adıyaman’a bir ziyaret gerçekleştirebilsek. Bu vesile ile bizde orada ki depremzede mağduru basın mensubu kardeşlerimize bir el uzatabilelim. 

Bir cana can, bir nefese nefes olalım. Yalnız değilsin Adıyaman.

 


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları