HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer

Şafak DELİÇAKAR

Şafak DELİÇAKAR

CHP ÖN SEÇİME GİDECEK Mİ?

16 Mart 2023 Perşembe Saat: 09:24

Milletvekili aday adaylığı başvurularının başlamasıyla gözler Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ordu İl Başkanlığına çevrildi. CHP Ordu İl Teşkilatı aday adayları için bir ön seçime gidecek mi? Sorusu en çok merak edilen bir konu haline geldi.

Parti içi yaptığım araştırmalara göre bugüne kadar CHP’ye büyük emek ve hizmet vermiş, halende partinin ağır toplarından ve ileri gelenlerinden aldığım bilgilere göre Ordu’da adayların önüne ön seçim sandıkları kurulmadan aday olmayacakları yönünde ağırlık ortaya çıktı.

CHP’li önde gelen kanaat önderlerinin dahi beklentileri şimdilik bu yönde geçiyor. Partililer, adil ve şeffaf bir seçime gidilebilmesi için ön seçimin şart olduğu hususunda birleşseler de konuyla ilgili ne il başkanlığından ne de genel merkezden henüz bir açıklama gelmedi.

Bu arada yerel yönetimlerden sorumlu CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Seyit Torun’un da bu yönde fikri ve vereceği kararlar çok merak ediliyor. 

Adaylık listesi genel merkez tarafından tanzim edilirse, CHP’nin Ordu’da fazlaca bir aday çıkaramayacağına artık kesin gözüyle bakılıyor.

Öyle ki kimse şimdiden kendisini dolgu malzemesi yerine koymak istemiyor. Şeffaflık ve saydamlık bekleyen CHP’li aday adaylarının şimdi gözü, kulağı partiden gelecek haberlerde…

 


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları