HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer

Recep Aydın

Recep Aydın

İKİNCİ ŞANS…

6 Şubat 2017 Pazartesi Saat: 10:43

Cuma günü akşamı Basın İlan Kurumu Ordu Şube Müdürlüğü Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş ile Ordu basınını yemekte bir araya getirdi. Programa katılan başbakan yardımcısı Numan Kurtulmuş öncelikli olarak önümüzdeki günler içinde ülkemizde yapılacak olan referandum sürecinin ülkemiz açısından nedenlerini ve niçinlerini barkovizyon eşliğinde anlattı.

Ardından ilimizin kalkınması ve istihdam yaratılması noktasında iki yatırımı müjdeledi. Önümüzdeki günler içerisinde var olan organize sanayii bölgesine bir yenisinin de kazandırılma çalışmalarının başlatıldığını, ayrıca Ordu’nun ulaşımda trene kavuşturulacağını da müjdeledi. Şuan yapılma süreci başlatılan Organize sanayii Ordunun kalkınmasında en önemli kilometre taşı, tabi doğru olarak kullanılırsa.

1.Organize sanayii de elimizdeki bu şansı ilimizin gelişmesi istihdam artırma noktasında doğru şekilde kullanamadık. Şimdi elimize ikinci şans geldi. Şansımızı doğru kullanırsak bölgemizde enflasyondan ve işsizlikten kurtuluşumuz olur. Eğer ki şehri yönetenler plansız programsız davranırlarsa 1.Organize sanayide yaptığımız hataları bunda da yaparsak belki 50 yıl bir üçüncü şans olmaya bilir.

Sadece Ordu da bulunan iş adamlarımızla Organize sanayii bölgesinde sonuç alınamaz, il dışından mutlak suretle yatırımcılar bulunup Ordu ya yatırım yapmaları noktasında çalışmalar yapılması gerekir diye düşünmekteyim.

Hadi bu sefer elimize gelen bu şansı iyi kullanalım, tüm siyasilerimizle, sivil toplum örgütlerimizle şehrimizi yönetenlerle tek yumruk olalım. Ekmek için baba ocağını artık bu şehrin insanları terk etmek zorunda kalmasınlar. Bu şehrin insanları ekmek için gurbeti diyar eylemesinler. Hadi bu sefer aramızda olanları bir tarafa bırakıp yüreklerimizi birleştirip doğru da birlik olalım.


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları