HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer

Soner MAĞDEN

Soner MAĞDEN

BİRLİKTEN GÜÇ DOĞAR

14 Nisan 2016 Perşembe Saat: 10:48

Birlik ve beraberlikle aşılamayacak engel yoktur. Güçlerin birleşmesinden kuvvet doğar önemli olan bu gücü yakalamak ve uygulamaya koymaktır. Güçler bir araya gelemezse dengeler bozulur zayıflık ve başarısızlık ortaya çıkar. Doğal zenginliği ile zirve yapan, bir zamanlar birçok spor branşında üst seviyelerde olan bu şehirde Orduspor küme düşmemiştir. Küme düşen Ordu şehri olmuştur. Esnafı marketçisi otelcisi işadamı erkanı umumiyesi küme düşmüştür.

Güçler birleştiğinde bu şehirde nelerin başarıldığını hepimiz biliyoruz. Son dönemlerde bazı şeyleri umursamadan herkes kendi yoluna gitti. Güçler zayıfladı. Başarılması gereken işlerde başarısızlıklar ön plana çıktı. Sen-ben-onlar demeden biz olarak herkesin üzerine düşeni yapması ve güçlerin birleştirilmesi gerekir. Bu güzelim şehri ancak bu şekilde ayağa kaldırabiliriz. Sanatta, kültürde, turizmde, gelişmişlikte, sporda ön saflarda yer almalıyız. Ordu bu tabloyu hak eden bir şehir değildir.

Bundan sonrası için oturup düşünülmeli bu kötü gidişe dur denilmelidir. Kendimizi düşündüğümüz kadar gelecek nesillerimizin düşünülmesi gerekir. Onlara her yönüyle mükemmel olan bir şehir bırakmalıyız. Aşımızı, işimizi bize bu şehir veriyorsa bizler de bu şehir için elimizden geleni yapmalıyız.

Artık hep kaybeden değil tüm değerlerini yükselten, şehrin gelişmesine katkı sağlayan bir anlayışı benimsemeliyiz. Bu anlayışla olayları değerlendirirsek kazanan hep biz oluruz. Hedeflerimizi yüksek tutarak her alanda zirve yapan, birbirine destek olan anlayışı elden bırakmamalıyız. Kaybedilen değerlerimizi yeniden hayata geçirerek umudumuz olan gençlere tertemiz, sorunsuz bir il bırakmalıyız.

 


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları