HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer

Recep Aydın

Recep Aydın

SENİN TURİZM HAFTANA…

24 Nisan 2017 Pazartesi Saat: 07:26

Geçtiğimiz hafta Ordu olarak iki acıyı birden yaşadık. Helikopter kazasında hakim Onur Alan ardından Şirnak Uludere Besler Dereler mevkinde teröristlerle girilen çatışmada şehit olan jandarma uzman çavuş İslam Çubuk, kahramanca göğsünü kahpe kurşunlara siper eden yiğit kardeşimiz.

Her iki şehidimize de Allahtan rahmet diliyorum, ailesinin ve milletimizin başı sağ olsun. Vatan toprağımızda ezanı susturmak, şanlı bayrağımızı indirmek için kahpe tuzaklar kuran hainlere, göğüslerini siper eden kahramanlarımıza ne yapsak haklarını ödememiz mümkün değil.

Vatan için toprağa düşmek, gözünü kırpmadan kurşunun, bombanın üstüne yürümek, çelik bir irade, vatan sevgisiyle dolu bir yürek. Şehidim ardınızdan söylenecek sözler kifayetsiz, yaptığınız kahramanlıklarınızı sözle, yazıyla ifade mümkün değil, sizlerden Allah razı olsun, şanlı bayrağımıza verdiğiniz renkten dolayı biz millet olarak razıyız.

Bir taraftan kahramanlarımız gelirken, bizlerde onlara son görev için meydanda yerimizi almamız gerekirken, bir tarafta bir ilçemizde şenlikler, eğlenceler neymiş efendim turizm haftası kutlama etkinlikleri, günler bitiyor mu? 1 gün sonra kutla etkinliğini, sen rahat et diye toprağa düşmüş kahramanımız geliyor, sense turizm haftası kutluyorsun yazık, hem de çok yazık.

Öyle fırtınalar kopuyor ki şuan yüreğimde, içimden geçen hakaretleri buraya nakletmeyi doğru bulmadığımdan yutkunuyorum sadece. Bizlere şehitlerimizin cenazelerini sıradanmışçasına kanıksatanları lanetler, tabi varsa vicdanlarıyla onları baş başa bırakırım. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE,,,,


Yazı Yorumları ( 1 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
ÖZCAN deniz 24.04.2017 23:55
Alıştırdılar artık şehit haberlerine. Vatan İÇİN toprağa düşenlerin haberleri artık sıradan oldu. Yazıklar olsun bize bu vatan için şehit ve gazi olanlar affedin bizi hakkınızı helal edin biz sizlere sahip çıkamıyoruz.
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları