HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer

Recep Aydın

Recep Aydın

BİZİM GERÇEĞİMİZ (1)

20 Nisan 2016 Çarşamba Saat: 12:12

Ülkemizde başta uyuşturucu,kumar olmak üzere tüm kötülük batağına gençlerimiz neden düşmekteler?

            Ülkemizi yöneten bürokratların ve devlet kadrosundaki siyasilerin,gençlerimizle ilgili bir projeleri varmıdır?neler yapmaktalar,sorularımız böyle uzar gider.

            Ülkemiz gençlerinin okul dışında,sokakta evde ne yapmakta nelerle uğraşmakta,enerjisini yeteneğini hangi alanda kullanmakta,devlet olarak gençlerimizi hangi alanlarda desteklemekteyiz.

            Tabiî ki bu soruları şuan Millieğitim bakanına,Gençlik spor bakanlığına,İçişleri bakanlığına,Diyanet işleri başkanlığına, sorsak saatlerce neler neler anlatırlar.

 Uzunca bir araştırma yaptım kendimce,bu saydığım bakanlıklar acaba bugüne kadar bir araya gelip gençlerimizin sorunlarını ortak nasıl çözer,ne gibi bir katkı sağlarız diye oturup kafa yormuşlarmıdır? Tabiî ki her bakanlık kendince bir şeyler yapmışlar,ortaklaşa bugüne kadar hiçbir çalışma yapılmamış,illerimizde peki bu kurumlar bir araya gelip hiç proje ortaya koymuşlarmı,tabiî ki Ankaradan yazılı talimat bekledikleri için onlarda yapmamışlar.

            Güvenlikten sorumlu olan birim güvenlik demiş,eğitim öğretimden sorumlu olan……..uzayıp gider,herkes kendince önceliğini belirlemiş sorunları halının altına süpürmüş,yada yormayayım kendimi,böyle gelmiş böyle gitsin!

            Aile ilgiliyse mesele kısmen ortadan kalkmış,iyide aile geçim mücadelesinden dolayı gençle ilgili değilse sokakta,evde ne durumda kalır.

            Gençliğine yatırım yapan milletler yarın endişesi taşımazlar.Bugün,sokaklarımızı  dolduran gençler hedefsiz,umutsuz,yarınlarımızı emanet edeceğimiz,yarınlarımızın güvencesi olan gençliğimize sahip çıkmak tüm önceliklerimizin önünde olmalıdır.

 

            


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları