HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
15 Haziran 2016 Çarşamba Saat: 10:37

“TASVİP ETMEMİZ MÜMKÜN DEĞİL”

AK Parti Ordu İl Başkanı Uğur Çelenk, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na şehit cenaze törenlerinde yapılan çirkin eylemleri kınadı.

AK Parti Ordu İl Başkanı Uğur Çelenk, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na şehit cenaze törenlerinde yapılan çirkin eylemleri kınadı.

Büyükşehir Belediyesi Parti grubu toplantısı İl Binasında yapıldı, Toplantıya İl başkanı Uğur Çelenk, Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Yerel Yönetimler Başkan Ergun Çakmak, Grup Başkan vekili Salih Çelebi, İlçe Belediye Başkanları ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyeleri katıldı.

“ANA MUHALEFET PARTİSİ LİDERİNE KARŞI YAPILAN ÇİRKİN EYLEMİ KINIYORUM”

Toplantının açılış konuşmasını yapan İl Başkanı Çelenk, Kılıçdaroğlu’na yapılan eylemi kınayarak geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Çelenk; “Geçtiğimiz günlerde ana muhalefet partisi liderine karşı yapılan tehdit vari hakareti asla tasvip etmemiz mümkün değildir. Sayın Genel Başkan’a yapılan hareket demokrasiye yapılan bir hakarettir. Bu çirkin eylemin bir daha tekerrür etmemesini temenni ediyor, geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum “dedi.

“YAPTIĞIMIZ YATIRIMLAR, 65 YILLIK YATIRIMLARA BEDEL”

AK Parti’nin Ordu’da ki 14 yıllık hizmetlerine de değinen İl Başkanı Uğur Çelenk  konuşmasının devamında; “Dev gibi eserler bırakmak için karıncalar gibi çalışmak ata sözünü AK PARTİ 14 yıldır kendine ilke edindi ve ordu da ilk üniversiteyi biz kurduk, Türkiye’de ilk dünyanın 3. Denize dolgu havaalanını biz açtık, en uzun tünel Ordu’da, 65 Tünel Ordu’da.

Çocukluğumda Perşembe tünelinden geçmiştim de mahallede arkadaşlarıma anlata anlata bitiremiyordum ben tünelden geçtim diye, o da rahmetli Menderes’in eseri imiş, İlk Barajı Ordu’ya biz kurduk, Karadeniz Sahilinin ilk kayak Merkezini biz kuruyoruz, İşte Büyükşehir Belediyesi daha kurulalı 2 yıl oldu, Türkiye’nin en büyük 752 km sıcak asfalt ihalesi, Türkiye’nin en büyük geniş bant internet servis sağlayıcısı Ordu’da , Türkiye’nin en tatlı projesi çikolata park Ordu’da, suya 2 yılda toplamda yapılan yatırım, Ordu’nun 65 yıllık yatırımına bedel” diye konuştu.

“MİLLETİMİZE HEP ‘EN’LERİ HEDİYE ETTİK”

Ülke yatırımlarına da dikkat çeken Çelenk; “Türkiye’de durum farklı değil. Aklımıza ilk gelen 80 yılda yapılan toplam bölünmüş yol sadece 14 senede yapıldı. Dünyanın en geniş ve en uzun köprüleri Türkiye’ de, İlk yerli Helikopter, ilk milli silah ve füzeler, savunma sanayinde ilkler, eğitime bütçeden ayrılan en büyük rakamlar bizim Hükümetimiz döneminde gerçekleştirildi. Dünyanın gıpta ile baktığı sağlıkta dönüşüm bizim zamanımızda, Dünyanın en büyük havaalanı gibi daha sayamayacağımız yüzlerce eseri özetle 14 yılda biz yaptık. Kurucu Liderimiz, Dünya Lideri, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan sayesinde Milletimize hep ilkleri, en büyükleri, enleri hediye ettik” ifadelerini kullandı.

“ALÇAK GÖNÜLLÜ OLACAĞIZ, BÖBÜRLENEREK YÜRÜMEYECEĞİZ”

Başkan Çelenk gruba önemli tavsiyelerde bulunarak şöyle devam etti; “Biz böyle çalıştıkça , alçak gönüllü ve tevazuyu elden bırakmadıkça, yeryüzünde böbürlenerek yürümedikçe , caka satmadıkça , inanıyorum ki ; bu aziz millet’te bizi 14 yıldır bırakmadığı gibi, yine bırakmayacaktır diyen Başkan Çelenk, Hiçbir zaman yapılması mümkün olmayan şeyler için halka boş vaatlerde bulunmamak, AK Parti'yi diğer siyasi partilerden ayırt edici en önemli özelliktir” şeklinde konuştu.

Başkan Çelenk Konuşmasının sonunda ise AK Parti’nin devrim yaptığına dikkat çekerek şunları kaydetti; “AK Parti, eğitimden sağlığa, enerjiden tarıma, ulaşımdan turizme, ekonomiden toplumsal hayata, demokrasiden insan haklarına kadar birçok alanda devrim niteliğinde ilklere imza atmayı başarmış bir partidir. Cumhuriyet tarihinde yapılan toplam hizmetleri AK PARTİ 14 yılda tek başına yapmıştır. Bu demek oluyor ki; Cumhuriyetle yaşıt partiden tutunda, milletin tarihin tozlu sayfalarına gömdüğü anlı şanlı partiler bu millete hizmet yerine sadece cek ,cak’ tan başka bir şey yapmamışlar.” (Haber Merkezi)

 

Anahtar Kelimeler : “TASVİP, ETMEMİZ, MÜMKÜN, DEĞİL”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız