HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
29 Haziran 2016 Çarşamba Saat: 11:03

" YAPILANLAR MİLLETİN ESERİDİR"

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, " Bugüne kadar yaptıklarımız bu milletin bize verdiği güven ve desteğin eseridir ""dedi.
" YAPILANLAR MİLLETİN ESERİDİR"

 Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, " Bugüne kadar yaptıklarımız bu milletin bize verdiği güven ve desteğin eseridir ""dedi.

Altınordu Belediyesi tarafından Yemişli Mahallesi'nde iftar programı düzenlendi. Düzenlenen programa Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Ordu Ticaret Borsası Başkanı Servet Şahin, AK Parti Altınordu İlçe Başkanı İbrahim Hekim, Altınordu Muhtarlar Derneği Başkanı Olgun Öztürk,  muhtarlar ve Yemişli Mahalle  sakinleri katıldı.

İftar öncesinde konuşan Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, "Yemişli Mahallemiz şehrimizin kenarında bulunan gelişime ve şehre en yakın mahallelerimizden birisidir.  Yeni İmar Planı yaparken  özellikle bu mahallelerimizi  dikkate alıyoruz. 

İmar planı çalışmamız devam ediyor. Yakında bu çalışma sonuçlanacak. Ulaşım ile ilgili olan konuda da gerek sanat yapısı gerekse beton, asfalt yol çalışmaları  bir arada yürümeye devam ediyor. Özellikle bu bölgelerimiz imardan istifade edecek bölgeler olduğu için  yeni bulvar açma çalışması talep gördükçe kentsel gelişim sağlandıkça devam edecek. Bugüne kadar yaptıklarımız bu milletin bize verdiği güven ve desteğin eseridir. Bundan sonra duanıza ihtiyacımız var." şeklinde konuştu. (HABER MERKEZİ)

Anahtar Kelimeler : ", YAPILANLAR, MİLLETİN, ESERİDİR"

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız