HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
2 Eylül 2020 Çarşamba Saat: 09:57

BALIKÇILAR DENİZE DUALARLA UĞURLANDI

15 Nisan tarihinde başlayan avlanma yasağından sonra 1 Eylül tarihi itibariyle “Vira Bismillah” diyerek tekrar denize açılan balıkçılar Bolaman ve Yalıköy Limanından dualarla uğurlandı. Balıkçıları uğurlamaya giden Fatsa Belediye B
BALIKÇILAR DENİZE DUALARLA UĞURLANDI

15 Nisan tarihinde başlayan avlanma yasağından sonra 1 Eylül tarihi itibariyle “Vira Bismillah” diyerek tekrar denize açılan balıkçılar Bolaman ve Yalıköy Limanından dualarla uğurlandı.

Balıkçıları uğurlamaya giden Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar bereketli bir sezon geçmesini diledi.

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar ilk olarak Bolaman Limanına giderek Ordu Bağımsız Milletvekili Cemal Enginyurt’un da katılımı ile Arda Gıda işletmesine ait Deniz Alp isimli balık av teknesini uğurladı. Burada işletme sahibi Hulusi Yerebasmaz ve tekne mürettebatına bol ve bereketli bir sezon dileyen Başkan Kibar, “İnşallah güzel bir sezon olacak. Rabbim bereketli bir sezon nasip etsin. Memleketimize hayırlı olsun. Kazasız belasız avlanma sezonunu tamamlamalarını diliyoruz. Bu sene bol bol Palamut yiyeceğiz inşallah” dedi.

Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar Yalıköy Limanına da giderek Halit Mollaoğlu Balıkçılık ve Mustafa Mollaoğlu Balıkçılık teknelerini de denize uğurladı. Yalıköylü balıkçılarla bir süre sohbet eden Başkan Kibar, “Yalıköy Limanımızın da daha iyi şartlarda olması için gerekli girişimlerimizi yaptık. İnşallah yakın zamanda buradaki çalışmalar da başlayacak ve balıkçılar daha iyi şartlarda limanda barınacaklar” diye konuştu.

“NASIL Kİ KARADENİZ’DEN GAZ FIŞKIRDI, BU SENE DE PALAMUT FIŞKIRIYOR”

Balıkçı Mustafa Mollaoğlu, 35 tayfa ile birlikte yeni sezonu açacaklarını ifade ederek, aylardır bu anı beklediklerini kaydetti. Bu sezonun palamut açısından çok verimli olduğuna değinen Mollaoğlu, “Geçtiğimiz yıl hiç olmayan palamut bu yıl çok fazla. Nasıl ki Karadeniz’den gaz fışkırdı, bu sene de palamut fışkırıyor. Belki de son 50 yılın en bol palamudu. Belki 100, belki 200 bin ton palamut bekleniyor. Tüm Türkiye’ye bu palamudu ulaştıracağız, vatandaşlar da bol bol yiyecek. Palamut bu sene şov yapacak” şeklinde konuştu.

Anahtar Kelimeler : BALIKÇILAR, DENİZE, DUALARLA, UĞURLANDI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız