HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
18 Mart 2022 Cuma Saat: 12:01

ŞENTÜRK; “ÇANAKKALE, BİR RUHTUR”

İYİ Parti Ordu İl Başkanı Ekrem Şentürk, 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 107. Yıldönümünde yaptığı açıklamada, Çanakkale destanının Türk Milleti için önemli bir ruh olduğunu söyledi. Başkan Şentürk, yayınladığı mesajda; “
ŞENTÜRK; “ÇANAKKALE, BİR RUHTUR”

İYİ Parti Ordu İl Başkanı Ekrem Şentürk, 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 107. Yıldönümünde yaptığı açıklamada, Çanakkale destanının Türk Milleti için önemli bir ruh olduğunu söyledi.
Başkan Şentürk, yayınladığı mesajda; “18 Mart Çanakkale Zaferi, azim ve yiğitlikle örülmüş bir destanın tarihidir. Bu tarih, başarılarla dolup taşan Türk kahramanlık tarihinin en gurur verici ve en parlak sayfalarından biridir” dedi.
Çanakkale ruhunu gelecek kuşaklara aktarmak temel sorumlulukları olduğunu belirten Başkan Şentürk, şöyle devam etti; “Bağımsızlığımızın simgesi, şehit ve gazi atalarımızın emaneti olan güzel yurdumuzu, Cumhuriyetimizi, millî değerlerimizi, Çanakkale’yi, Kurtuluş Savaşı’nı kazanan ruhu korumak ve gelecek kuşaklara aktarmak temel sorumluluğumuzdur.
Bugün, Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener’in de dediği gibi, 18 Mart muhteşem tarihimizin destansı bir durağı olan Çanakkale Zaferimizin yıl dönümü. Çanakkale bir ruhtur. İnanmışlığın, kahramanlığın, bağımsızlığın vücut bulduğu bir ruhtur. 
Kurtuluş Savaşı'nın tohumları Çanakkale'de ekilmiştir. Gazi Mustafa Kemal'i Türk Milleti'ne Çanakkale armağan etmiştir. Medeniyet yolunun taşlarını yalnızca cesurlar döşer. Çanakkale işte o cesaretin ta kendisidir.
Bu zaferin 107. yıl dönümünde, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehitlerimizi ve kahraman askerlerimizi rahmet ve şükranla anıyorum” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler : ŞENTÜRK;, “ÇANAKKALE, BİR, RUHTUR”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız