HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
6 Mart 2023 Pazartesi Saat: 14:14

GENÇLERİN BULUŞMA NOKTASI OLACAK

Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, Kahramanmaraş merkezli depremlerin hemen ardından görevlendirildiği Adıyaman Gölbaşında ilk günden bu yana çalışmalarını aralıksız sürdürürken Altınordu’da hizmetlerin, yatırım, çalı
GENÇLERİN BULUŞMA NOKTASI OLACAK

Başkan Tören’in gençlere yönelik önemli projelerden biri olan “Altınordu Belediyesi Gençlik Merkezi Şehir Atölyesi” çalışmalarında sona gelindi.

 Ordu Üniversitesi kampüsünün de bulunduğu Cumhuriyet Mahallesinde Altınordu Belediyesine ait zemin artı 3 Katlı binada yapımında sona gelinen Gençlik Merkezi Şehir Atölyesi kısa sürede hizmete sunulacak. İçerisinde 24 saat açık olacak 1'i engelli kütüphanesi olmak üzere; 3 kütüphane, 2 etüt merkezi, 1 adet E-spor oyun salonu, Sanat Atölyesi, Müzik konservatuvarı ve Üniversite öğrencileri için ücretsiz çamaşırhane bulunan merkez, gençlerin hayatında önemli bir yer tutacak. Üniversite öğrencilerinin akademik ve bilimsel kaynaklara kolaylıkla erişebilecekleri uyumayan kütüphanesi tüm öğrencilere sakin ve huzurlu bir çalışma ortamı sunacak etüt merkezi, aynı zamanda gençlerin birlikte sosyal aktiviteler ile keyifli vakit geçirecekleri e-Spor oyun salonu ile de gençlerin vazgeçilmezi olacak.

 Öte yandan öğrencilerin birçok farklı sanat dalıyla tanışacakları; yeteneklerini, estetik ve eleştirel yönlerini keşfedecekleri Sanat Atölyesini de bünyesinde bulunduran proje Ordu'da Altınordu’da bir ilk olma özelliğine de sahip.

 BAŞKAN AŞKIN TÖREN “ASRIN FELAKETİ DEPREMİN YARALARINI SARMAK İÇİN ADIYAMAN’DA GÖLBAŞI’NDA BULUNSAK DA ŞEHRİMİZE HİZMET ETMEYE, PROJELERİMİZİ BİR BİR HAYATA GEÇİRMEYE DEVAM EDİYORUZ”

 Asrın felaketi diye nitelenen Kahramanmaraş merkezli depremlerin hemen ardından koordinasyon görevi ile gittiği bölgede çalışmalarını aralıksız sürdüren Başkan Aşkın Tören “Asrın felaketi depremin yaralarını sarmak için Adıyaman’da Gölbaşı’nda bulunsak da şehrimize hizmet etmeye, projelerimizi bir bir hayata geçirmeye devam ediyoruz” dedi.

Altınordu’da devam eden çalışmalar yatırımlar ve planlanan projelerde hiçbir şekilde aksamaya izin vermediklerinin altını çizen Başkan Tören “Ülkece hepimize derin acılar yaşatan deprem felektenim yaralarının sarılması, acıların paylaşılması ve şehirlerimizin yeniden ayağa kaldırılması için Adıyaman Gölbaşında tüm varlığımızla çalışıyoruz. Öte yandan şehrimizde hizmetlerimizi hiçbir aksamaya ve kesintiye izin vermeden sürdürüyor, projelerimizi hayata geçirmeye devam ediyoruz. Çok önemsediğimiz projelerimizden bir olan Gençlik Merkezi Şehir Atölyesi’ni kısa süre içerisinde hizmete sunacağız. Şehrimizin gençlerinin ve eğitimleri için Üniversitemizdeki her bir gencimizin bilimsel kaynaklara ulaşım imkanını ve sosyalleşebilecekleri ortamları ivedilikle şehrimizin ve gençlerimizin hizmetine sunarak hem bugünümüze hem de yarınlarımıza hizmet etmenin gayreti içerisindeyiz.

Yine Ordu üniversitemizde eğitimlerine devam eden gençlerimizin şehir ile daha canlı bağ kurarak akademik kazanımlarını uygulama sahalarına taşıyacak imkanları kendilerine sunacağız. Şehrimiz ve gençlerimiz için hayırlı olsun" diye konuştu.

 

Anahtar Kelimeler : GENÇLERİN, BULUŞMA, NOKTASI, OLACAK

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız