HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
24 Mart 2023 Cuma Saat: 11:49

DEPREMZEDELERE ÖZEL İFTAR

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan “Şehrime Hoş Geldin” programı ile Ordu’da misafir edilen depremzede aileler Kültür Otağı’nda düzenlenen iftar programında bir araya geldi.
DEPREMZEDELERE ÖZEL İFTAR

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan “Şehrime Hoş Geldin” programı ile Ordu’da misafir edilen depremzede aileler Kültür Otağı’nda düzenlenen iftar programında bir araya geldi. Dualar eşliğinde oruçların açıldığı programda çocuklar da gerçekleştirilen etkinliklerle güzel bir akşam yaşadı.

Sosyal belediyecilik çalışmaları ile örnek olan Ordu Büyükşehir Belediyesi On Bir Ayın Sultanı Ramazan’da da faaliyetlerine dolu dolu devam ediyor. Ekipler, ihtiyaç sahiplerinden iftar saatinde yolda bulunan vatandaşlara, engellilerden yaşlı ve çocuklara hizmet veren kurum ve derneklere kadar düzenlediği iftar programı ile Ramazan ayının anlam ve önemini hissettiriyor.

Tüm bunların yanı sıra “Şehrime Hoş Geldin” adıyla bir program hazırlayan Büyükşehir Belediyesi Ordu’da misafir edilen depremzede aileler için Kültür Otağı’nda iftar programı gerçekleştirdi. İkametlerinden alınan depremzedeler araçlar ile Kültür Otağı’na getirildi. Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan program dua yapılması ve iftar yemeğinin yenilmesi ile devam etti.

GENEL SEKRETER İNAN: “SİZLERE HİZMET ETMEKTEN ONUR DUYUYORUZ”

Programa katılan ve depremzedelerle bir araya gelen Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Sait İnan, burada yaptığı konuşmada depremzedeleri Ordu’da misafir etmekten onur duyduklarını söyledi.

Acıları hep birlikte azaltarak çok daha güzel günlerde buluşma temennisinde bulunan Genel Sekreter İnan, “Ramazan’ın ilk günü çok değerli misafirlerimizle birlikteyiz. Misafirlerimize hizmet etmekten ve Ordu’muzda ağırlamaktan büyük onur duyuyoruz. Ramazan’ın ilk akşamında hep bir aradayız. Allah tuttuğumuz oruçları kabul etsin, bizleri bayrama eriştirsin inşallah. Acılarımızı geride bırakarak daha güzel daha müreffeh günlerde bir arada olmak en büyük temennimiz” dedi.

ÇOCUKLAR UNUTULMADI

İftar sonrasında ise çocuklar için etkinlikler düzenlendi. Ordu Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosu oyuncuları eşliğinde gerçekleşen Hacivat-Karagöz, animasyon ve konserler ile çocuklar da eğlenceli bir akşam yaşadı.

Büyükşehir Belediyesi tarafından Kültür Otağı’nda gerçekleştirilen “Şehrime Hoş Geldin” programı Ramazan ayı süresince devam edecek.

 

Anahtar Kelimeler : DEPREMZEDELERE, ÖZEL, İFTAR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız