HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
30 Mart 2023 Perşembe Saat: 13:04

MESUDİYE MİLLET BAHÇESİNDE SONA GELİNDİ

Ordu Büyükşehir Belediyesi ve Mesudiye Belediyesi iş birliğinde ilçeye yeni bir yaşam alanı kazandırılıyor. Oturma gruplarından çocuk oyun alanlarına birçok çalışmanın yapıldığı Mesudiye Millet Bahçesi açılış için gün sayıyo
MESUDİYE MİLLET BAHÇESİNDE SONA GELİNDİ

Ordu Büyükşehir Belediyesi ve Mesudiye Belediyesi iş birliğinde ilçeye yeni bir yaşam alanı kazandırılıyor. Oturma gruplarından çocuk oyun alanlarına birçok çalışmanın yapıldığı Mesudiye Millet Bahçesi açılış için gün sayıyor.

Altyapıdan üstyapıya, tarımdan turizme, enerji ve teknoloji gibi birçok alanda yürüttüğü çalışmalarla örnek bir belediyecilik ortaya koyan Ordu Büyükşehir Belediyesi, hem şehircilik hem de kent estetiği alanında yaptığı çalışmalarla takdir topluyor. Hayata geçirdiği projelerde toplumun her kesimine hitap eden Büyükşehir Belediyesi bu çalışmalarla ilçelere modern alanlar kazandırıyor.

İŞ BİRLİĞİ İLE YAPILIYOR

Kendi bünyesinde hazırladığı projelerle birçok çalışmayı hayata geçiren Büyükşehir Belediyesi, ilçe belediyeleriyle de ortak çalışmalar yürüterek önemli katkılar veriyor. Bu kapsamda Mesudiye Belediyesi tarafından hazırlanan ve Büyükşehir Belediyesinin katkıları ile hazırlanan Mesudiye Millet Bahçesi’nde sona gelindi.

HERŞEY DÜŞÜNÜLDÜ

Mesudiye’ye ilçesine yeni bir sosyal yaşam alanı kazandıracak olan Mesudiye Millet Bahçesi’nde engelsiz park, macera park, seyir kulesi, yüzme havuzu, 18 dönüm alan üzerine, 10 bin metre kare, yeşil alan, görsel ışıklı havuz, bisiklet ve yürüyüş yolu ile piknik alanları yer alıyor.

 

 

Anahtar Kelimeler : MESUDİYE, MİLLET, BAHÇESİNDE, SONA, GELİNDİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız