HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
4 Nisan 2023 Salı Saat: 12:24

DEĞİŞİM VE DÖNÜŞÜM DEVAM EDİYOR

Altınordu Belediyesinin şehrin her bir mahallesine, her sokağına ve her köşesine dokunan hizmet seferberliği tüm hızıyla sürüyor.
DEĞİŞİM VE DÖNÜŞÜM DEVAM EDİYOR

Altınordu Belediyesinin şehrin her bir mahallesine, her sokağına ve her köşesine dokunan hizmet seferberliği tüm hızıyla sürüyor.

Altyapı, üstyapı ve ulaşım alanında şehre bugüne kadar kazandırdığı yatırım ve hizmetlere her gün bir yenisini ekleyen Başkan Aşkın Tören öncülüğündeki Altınordu Belediyesi, Cumhuriyet mahallesinin 13 sokağını daha sıcak asfalt konforu ile buluşturdu.

 

CUMHURİYET MAHALLESİNİN 13 SOKAĞI DAHA SİL BAŞTAN YENİLENDİ

 

Altınordu Belediyesi, 50 binden fazla insanımızın hayatına mal olan asrın felaketinin yaralarının sarılması için Başkan Aşkın Tören öncülüğünde seferberlik ruhu ile çalışmalarını sürdürürken bir yandan da Altınordu’da çalışma, hizmet ve projelerini bir bir hayata geçirmeye devam ediyor.

Başkan Aşkın Tören’in Kırsalda nitelikli bir ulaşım ağı hedefiyle başlattığı ve 71 mahalleyi kapsayan beton yol programını tamamlayan Altınordu Belediyesi mevsimsel koşulları da dikkate alarak çalışmalarını kent merkezinde yoğunlaştırdı. Birçok noktada eş zamanlı altyapı, kaldırım, sokak yenileme ve sıcak asfalt çalışmalarını sürdüren Altınordu Belediyesi ekipleri, Cumhuriyet mahallesinde 13 sokağı daha ilk defa altyapı ile tanıştırdı. Sağlıklı altyapıya kavuşturulan sokaklarda sıcak asfalt çalışması da tamamlandı. Cumhuriyet mahallesinde bugüne kadar 63 sokağı alt ve üst yapısı ile yenileyen Altınordu Belediyesi şehirde sağlıklı altyapı konforlu üstyapı parolası ile başlattığı modern değişim ve dönüşümü devam ettiriyor.

 

BAŞKAN AŞKIN TÖREN “HİZMET SEFERBERLİĞİMİZ SÜRÜYOR”

 

Belediyenin çalışmalarını değerlendiren başkan Aşkın Tören, “Çalışma planımızı mevsimsel koşullar başta olmak üzere tüm etkenleri dikkate alarak oluşturuyoruz. Yoğun bir çalışma dönemi geçirdiğimiz kırsal mahallelerimizde ilk etap beton yol programımızı tamamladık. Ardından mevsimin kışa dönmesiyle birlikte hava koşullarının çalışmaya daha elverişli olduğu kent merkezinde çalışmalarımızı yoğunlaştırdık. Şehrim merkezinde birçok noktada altyapı ve üstyapı çalışmalarımız devam ediyor. Bir yandan deprem bölgesinde yaraları sarmak ve hayatı normale döndürebilmek adına seferberlik ruhu ile çalışmalarımızı sürdürürken bir yandan da şehrimize ve hemşehrilerimize hizmetlerimiz kesintisiz bir şekilde devam ediyor. Mahallelerimizin eksiklerini bir bir tamamlamaya ve hemşehrilerimize gecemizi gündüzümüze katarak hizmet etmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

 

Yapılan çalışmaları takdirle karışladıklarını belirten Cumhuriyet mahallesi muhtarı Uğur Özcan ve mahalle sakinleri Başkan Aşkın Tören ve Altınordu Belediyesine teşekkürlerini ilettiler.

 

Anahtar Kelimeler : DEĞİŞİM, VE, DÖNÜŞÜM, DEVAM, EDİYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız