HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
1 Mayıs 2023 Pazartesi Saat: 13:29

ALTINORDU’DAN SPORA TAM DESTEK

Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, spora ve sporcuya desteklerini sürdürüyor. Her koşulda hemşehrileri ile dayanışma içerisinde olan Altınordu Belediyesi Pandemi dönemi başta olmak üzere bugüne kadar etap etap 55 Milyon TL tutarl
ALTINORDU’DAN SPORA TAM DESTEK

Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, spora ve sporcuya desteklerini sürdürüyor.

Her koşulda hemşehrileri ile dayanışma içerisinde olan Altınordu Belediyesi Pandemi dönemi başta olmak üzere bugüne kadar etap etap 55 Milyon TL tutarlı tamamlayıcı sosyal destek paketini toplumun çeşitli kesimleri ile buluşturdu. Altınordu Belediyesinin destek verdiği kesimler içerisinde spor camiası da önemli bir yer tuttu.

Başkan Aşkın Tören son üç yılda spora ve amatör spor kulüplerine 3 Milyon TL'yi aşkın ayni ve nakdi destekte bulundu.

Başkan Tören, Ordu Kültür ve Sanat merkezinde düzenlenen programda tamamlayıcı sosyal destek paketleri kapsamında daha önce spor camiasına ve amatör hakemlere verilen desteklere ek olarak yeni bir destek paketi daha açıkladı.

Açıklanan son paket ile Altınordu Belediyesi bugüne kadar verdiği katkılara ilave olarak Altınordu’da faaliyet gösteren faal amatör spor kulüplerinin her birine 10 Bin TL daha nakdi destekte bulundu.

 

BAŞKAN TÖREN “BİZ GENÇLERLE BİRLİKTE GELECEĞİN ORDU’SUNU VE ALTINORDU’SUNU İNŞA ETMEK İSTİYORUZ”

 

Programda konuşan Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, Altınordu Belediyesi olarak son üç yılda spora ve spor kulüplerine 3 Milyon TL'yi aşkın destekte bulunduklarını belirtti.

Başkan Tören “biz kardeşliğin, mücadele ruhunun ifadesi olan spora ve gençliğe çok önem veriyoruz. Biz, gençlerle birlikte geleceğin Ordu’sunu ve Altınordu’sunu inşa etmek istiyoruz.

Spor kenti Altınordu mottosuyla fedakarlığın ve adanmışlığın timsali olan faal Amatör Spor Kulüplerimize yönelik yeni bir destek paketimizi daha devreye aldık. Daha önce amatör spor kulüplerimize ve hakemlerimize verdiğimiz desteklere ek olarak şimdi de Altınordu’muzda faaliyet gösteren faal amatör spor kulüplerimizin her birine 10 Bin TL’lik bir destekte daha bulunuyoruz” şeklinde konuştu.

 

TÜRKİYE YÜZYILINDA ORDUMUZU BİR MARKA HALİNE GETİRMEK İÇİN OMUZ OMUZA ÇALIŞACAĞIZ

 

Konuşmasında Türkiye Yüzyılı vurgusu yapan Başkan Tören “Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Altınordu’muzun ve Ordu’muzun her alanda kalkınması için, Türkiye Yüzyılında Ordumuzu bir marka haline getirmek için omuz omuza çalışacağız, inşallah bunu da hep birlikte başaracağız. Yeni Türkiye Yüzyılı hedefine, yeni yüzyılda güçlü, üreten şehir anlayışıyla yürüyoruz. Bizim en önemli görevlerimizden biri içinde yaşadığımız şehrin potansiyelini ortaya çıkaracak alt yapı hizmetlerini geliştirmek. Bu noktada köklü bir geleneğe sahip olduğumuz spor alanında da çalışmalarımız sürdürüyoruz.

 

“SPOR FAALİYETLERİNİ SÜRDÜRENLERE HER TÜRLÜ DESTEĞİ VERMEYİ BİR VAZİFE OLARAK GÖRÜYORUZ”

 

“Orduyu spor kenti haline getireceğiz” diyen Başkan Tören, Altınordu Belediyesinin spor yatırımlarına da değindi.

“Spor kenti Altınordu Ruhu’nu hep birlikte yakalayacağız” diyen Başkan Tören “Hem spor kompleksleri oluşturmak hem de halihazırda spor faaliyetlerini sürdürenlere ayni ve nakdi yardımlar dahil olmak üzere her türlü desteği vermeyi bir vazife olarak görüyoruz. Orduyu spor kenti haline getireceğiz. Biz, “Sporcu fabrikası ordu” mottosuyla bölgesinde olimpiyatlara en fazla sporcu gönderen şehir olmak istiyoruz.

Çocuklarımızın geleceğe iyi hazırlandığı bir şehir için spor noktasında da kararlılığımızı sürdürüyoruz.  Göreve geldiğimiz günden itibaren, ihale ve yapım süreçleri devam eden projelerimizle, spora ve şehrimize kazandıracağımız hizmetlerimizden; 100. Yıl Spor Kompleksi, Geleneksel Sporlar Merkezi (Atlıspor ve Etnospor) ile Semt Sahaları (10 adet) Projeleri ile toplamda 252 Milyon TL’yi bulan bir yatırımla şehrimizin spor altyapısını güçlendirmiş, gençlerimize alternatif farklı branşlarda yaşam boyu spor ilkesine uygun spor altyapıları oluşturmuş olacağız.

Spor kenti Altınordu Ruhu’nu hep birlikte yakalayacağız. Yatırımlarımız ve desteklerimiz Ordu’muz, Altınordu’muz için, spor dünyası için hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

 

GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRÜ GENÇ “ALTINORDU BELEDİYEMİZ KULÜPLERİMİZİN HER ZAMAN YANINDA OLDU”

 

Başkan Aşkın Tören ve Altınordu Belediyesinin sporculara ve amatör spor kulüplerine bir yıl içerisinde ikinci kez destek paketi açıkladığını belirten Gençlik ve Spor il Müdürü Mustafa Genç “Altınordu Belediyemiz kulüplerimizin her zaman yanında olduğu gibi bugün de bir kez daha yanında oldu. Amatör spor kulüplerimiz ve gençlerimiz adına destekleri için Altınordu Belediye Başkanımız Sayın Aşkın Tören’e teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

 

ASKF BAŞKANI KIR ‘’AMATÖR SPOR KULÜPLERİMİZE VERDİĞİ DESTEKLER İÇİN BAŞKANIMIZ SAYIN AŞKIN TÖREN’E SONSUZ TEŞEKKÜRLER EDİYORUZ’’

 

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Metin Kır ‘’Altınordu Belediye Başkanımız Sayın Aşkın Tören’e amatör spor kulüplerimize verdiği nakdi destekler ve hayata geçirdiği spor altyapıları için tüm amatör spor kulüplerimiz ve sporcularımız adına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Amatör Spor kulüplerinin yöneticileri ve genç sporcular da Başkan Aşkın Tören’in desteklerini her zaman yanlarında hissettiklerini ve bu desteğin kendilerini daha çok motive ettiğini ifade ederek Başkan Aşkın Tören’e teşekkürlerini ilettiler.

Ordu Kültür ve Sanat merkezinde düzenlenen programa Ordu Milletvekili Ergün Taşçı, Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Celal Tezcan, Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, Belediye Meclis Üyeleri, Muhtarlar, Ordu Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkan Metin Kır, Kulüp yöneticileri, çok sayıda sporcu ve vatandaşlar katıldı.

 

Anahtar Kelimeler : ALTINORDU’DAN, SPORA, TAM, DESTEK

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız