HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
3 Mayıs 2023 Çarşamba Saat: 09:16

UFUKTAKİLER

TORUN; ADALET/ÖZGÜRLÜK CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Seyit Torun,  vatandaşla buluşuyor. “Adaleti ve
UFUKTAKİLER

TORUN; ADALET/ÖZGÜRLÜK

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Seyit Torun,  vatandaşla buluşuyor.

“Adaleti ve özgürlüğü büyütmek için mücadele veriyoruz.”

“Artık içinde bulunduğumuz süreçten çıkmamız lazım. Türkiye, bunu hak etmiyor. Daha iyisi, daha güzeli mümkün. 6 siyasiye parti bir araya geldik ve demokrasiyi, adaleti, özgürlüğü büyütmek için mücadele veriyoruz. Türkiye’de zengin daha da zenginleşirken, yoksul daha da yoksullaşıyor. Bunu değiştirmek bizim elimizde. Bu millet hakkı olan refahı, huzuru ve adaleti sandıkta alacak” dedi.

Torun, seçim çalışmaları kapsamında Perşembe ilçesinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Torun’un görüştüğü çok sayıda vatandaş, hayat pahalılığından yakındı. Sorunları tek tek dinleyen Torun, çözüm önerilerini anlattı.

“Biz zengin bir ülkeyiz. Bu ülkenin kaynakları tüm sorunlarımızı çözmeye yeter. Ama içinde bulunduğumuz sorunların temel nedeni, kaynakların doğru yerde kullanılmamasıdır. Bu bir siyasi tercih meselesidir. Eğer siyasi iktidar tercihlerini halkın refahından yana kullanırsa, vatandaşın alım gücü yükselir. Ama eğer bir ülkenin kaynakları, küçük bir azınlığın çıkarları için kullanılırsa halk yoksullaşır. Bugün içinde bulunduğumuz durum tam da budur.

Herkes biliyor ki Türkiye’de zengin daha da zenginleşirken, yoksul daha da yoksullaşıyor. Bunu değiştirmek bizim elimizde. Bu millet hakkı olan refahı, huzuru ve adaleti sandıkta alacak. Otoriter bir yönetim demokratik yollarla değişecek. İktidar değişince küçük bir azınlığı değil halkın çıkarını düşünenler adaletli bir yönetimi kuracak.”

 

SEÇİMDEN SONRA

Memur ve emekli maaşlarıyla ilgili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan zam müjdesi geldi.

Seçimden sonra memur ve emeklileri sevindirecek adımlar atacaklarını söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Meclis'in yasama faaliyetlerine başlamasıyla 7500 liranın üzerinde emekli maaşı alanları sevindirecek haberi paylaşacağız.

Memurlarımızı enflasyona ezdirmeme sözümüzü yine tutacağız. Temmuzda enflasyon farkı yanında, refah payı artışını da dikkate alan bir düzenleme yapacağız" diye konuştu.

Seçimden sonra…

Seçerseniz alırsınız…

 

ENGELSİZ HAYAT

Türkiye Cumhuriyeti anayasayla kendisini sosyal devlet olarak tanımlamaktadır.

Engelliler adına hem yerel hem de merkezi hükümetlerin oldukça büyük sorumluluğu var.

Ülkemizde engelli sayısı oldukça fazla.

Engelli vatandaşlarında hayata karışabilmeleri adına beklentileri var.

Eğitimde, bakım ve rehabilitasyonda, istihdamda, erişilebilirlikte ve diğer her türlü alanda, engellilere dönük sağladığımız hizmetleri daha ileri noktalara taşımaya ve engellileri toplumun geneliyle her alanda bütünleştirmeye yönelik sonuç alınacak yapıcı  projeler duymak istiyoruz.

Unutmayın; hepimiz engelli adayıyız.



ALIN TERİ

MHP ORDU Milletvekili adayı Naci Şanlıtürk işçi bayramını kutladı.

“Biz 1 Mayıs denilince, "işçiye ücretini teri kurumadan veriniz" ilkesi ile alın terine kıymet veren, dayanışmayı, yardımlaşmayı, birliği, ahlaki mücadeleyi öne çıkaran ve iş hayatının ihtiyaçlarına samimiyetle eğilmenin en güzel örneği olan Ahi'ilk kültürümüzün günümüze yansıtıldığı değerli bir gün olarak addediyoruz. “

“Emeğiyle hayatını kazanan, alın teriyle geçimini temin eden ve milletçe elde ettiğimiz toplam milli gelire büyük katkılar sağlayan milyonlarca çalışanımızla birlikte gururla idrak ettiğimiz 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlu olsun.”

“İş önlüğündeki, elindeki, alnındaki kutlu emek lekeleri ile, helal kazancını elde etmenin arayışında olan ve emeğinden başka herhangi bir gücü olmayan kardeşlerimizin, başları dik, kalpleri temiz, alınları paktır.”

“Bu duygu ve düşüncelerle, çıraklarımızın, kalfalarımızın, usta ve usta öğreticilerimizin ve tüm emekçilerimizin bu anlamlı gününü kutluyor, aileleriyle birlikte sağlık ve mutluluk içinde bir ömür geçirmelerini Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum.”

 

 

 

ŞAHİN ÇOK SERT

Eski İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, Saadet Partisi'nden aday olup kaybettiği Ordu Büyükşehir Belediye başkanlığı adaylığından sonra 14 Mayıs'ta İyi Parti'den TBMM'ye dönmek için yarışacak.

İYİ Parti Ordu Milletvekili Adayı İdris Naim Şahin, geçtiğimiz günlerde Ünye ilçesinde teşkilat mensuplarıyla bir araya geldi.

“İdris Naim Şahin’in ülke sevdalısı, memleket sevdalısı ve bayrak sevdalısı olmadığını söyleyen henüz anasının karnından doğmamıştır. Bizim duruşumuz belli, memlekete yaptıklarımız belli. Biz memleketimize hizmetlerimizle varız. Bundan sonrada öyle olacak.”

 

Anahtar Kelimeler : UFUKTAKİLER

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız