HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
9 Mayıs 2023 Salı Saat: 12:07

TÖREN: DURMAK YOK HİZMETE DEVAM

 Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören’in hayata geçirdiği yatırım ve çalışmalarla yeni ve modern bir çehreye kavuşan Altınordu, bölgesinde yıldızı parlayan şehir olarak dikkatleri çekmeye devam ediyor.
TÖREN:  DURMAK YOK HİZMETE DEVAM

 Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören’in hayata geçirdiği yatırım ve çalışmalarla yeni ve modern bir çehreye kavuşan Altınordu, bölgesinde yıldızı parlayan şehir olarak dikkatleri çekmeye devam ediyor.

Şehrin dört bir köşesinde sürdürdüğü hizmet seferberliği ile mahallelerin akut sorunlarına çözüm üreten Altınordu Belediyesi, Kumbaşı mahallesinin 10 sokağını altyapısı ve üst yapısı ile baştan başa yeniledi. Tamamlanan çalışmalar mahalle sakinlerinden tam not aldı.

 KUMBAŞINDA 10 SOKAK SİL BAŞTAN

 Başkan Aşkın Tören’in talimatları ile Altınordu Belediyesinin başlattığı çalışma sonunda Kumbaşı mahallesi 1, 21, 28, 29, 38, 48, 56, 57, 58 ve Okan Melikoğlu sokaklar olmak üzere hiç altyapısı bulunmayan toplam 10 sokak ilk defa altyapıya kavuştu. Yapılan altyapı çalışmaları ile 10 sokağa 3050 metre yağmur suyu hattı tamamlanarak sağlıklı bir altyapı oluşturuldu. Tamamlanan altyapı çalışmalarının ardından sokaklarda yaklaşık 3 km sıcak asfalt çalışması yapıldı. Altyapısı ve üstyapısı ile baştan başa yenilenen sokaklar vatandaşların hizmetine sunuldu.

 

BAŞKAN TÖREN “BİZİM İŞİMİZ HİZMET”

 

Belediyenin çalışmalarını yerinde görmek için gittiği Kumbaşı mahallesinde esnaflar ve vatandaşlar ile bir araya gelen Başkan Aşkın Tören “çalışma ve hizmetlerimizin hemşehrilerimizin yüzlerinde tebessüm olduğunu görmek bizim en büyük motivasyon kaynağımız” dedi.

Şehrin dört bir köşesinde hizmet seferberliğini sürdürdüklerini ifade eden Başkan Tören “kent merkezinde ve kırsalda şehrimizin dört bir köşesinde hizmet seferberliğimizi sürdürüyoruz. Çalışma duraklarımızdan biri olan Kumbaşı Mahallemizin 10 sokağını öncelikle altyapı ile tanıştırdık. Sağlıklı altyapıya kavuşturduğumuz sokakları sıcak asfalt konforu ile de buluşturarak mahallemizin, şehrimizin ve insanımızın hizmetine sunduk. Mahallemize ziyaretimizde hem tamamlanan çalışmalarımızı yerinde inceledik hem de esnaflarımız ve hemşehrilerimiz ile hasbihal ettik. Tamamlanan çalışmalarımız mahalle sakinlerimize ve şehrimize hayırlı olsun. Yaşanabilir, modern şehir Altınordu için durmadan yorulmadan çalışmaya devam” şeklinde konuştu.

 

YAPARSA AŞKIN BAŞKAN YAPAR

 

Mahallesinde yapılan çalışmalar için Başkan Tören’e teşekkür eden Kumbaşı muhtarı Nevin Gül “Aşkın Başkanımız verdiği sözleri bir bir yerine getiriyor. Bu sebeple de yaparsa Aşkın Başkanımız yapar diyoruz. Mahallemize kazandırdığı hizmetler için Başkanımıza ve Altınordu Belediyemize çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.  

Mahalle sakinleri de “yıllardır beklediğimiz hizmete Aşkın Başkanımız sayesinde kavuştuk. Tozdan topraktan çamurdan kurtulduk. Yollarımız çok güzel oldu. Aşkın Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz” sözleri ile Başkan Tören’e teşekkürlerini ilettiler. 

 

Anahtar Kelimeler : TÖREN:, DURMAK, YOK, HİZMETE, DEVAM

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız