HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
23 Mayıs 2023 Salı Saat: 14:10

ŞANLITÜRK: ÇÖZÜLMEYEN SORUN BIRAKMAYACAĞIZ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu 
ŞANLITÜRK: ÇÖZÜLMEYEN SORUN BIRAKMAYACAĞIZ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk, Ordu’da çözülmeyen sorun bırakmayacaklarını söyledi. Seçim çalışmalarını sahanın her yanında aralıksız sürdüren Şanlıtürk, Altınordu’da ki temaslarında Ordu’nun sorunlarını ortak akıl ile çözeceklerini belirtti.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk, İl Başkanı Mehmet Özçelik ve parti yöneticileri ile birlikte, Ordu Ticaret Borsasını (OTB) ziyaret ettiler.

Şanlıtürk ve beraberinde ki heyeti burada OTB Yönetim Kurulu Başkanı Ziver Kahraman ve meclis üyeleri ağırladılar.

ERDOĞAN’A DESTEK İSTEDİ

Ordu ve ülke gündemine dair, ticaret, turizm ve tarım konularının ele alındığı ziyarette Şanlıtürk, 28 Mayıs 2023 tarihinde ikinci turu yapılacak olan cumhurbaşkanlığı seçimi için Cumhur İttifakı adayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek istedi. 

Ziyarette bir açıklama yapan MHP Milletvekili Naci Şanlıtürk; “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a destek ziyaretleri kapsamında, Ordu Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanımız Ziver Kahraman'ı ve Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret ettik.

“ÇÖZÜLMEYEN SORUN BIRAKMAYACAĞIZ”

Karşılamaları ve hoş sohbetleri için Sayın Başkanımıza ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür ediyorum. Bugünkü ziyaretimiz oldukça verimli geçti. Önemli konu başlıklarımız oldu. Bu anlamda biz Cumhur İttifakı Milletvekilleri olarak hatta ve hatta Ordu’muzun 6 milletvekili birlikte hareket ederek ilimizde çözülmeyen sorun bırakmayacağız.

“İLKEMİZ ORTAK AKIL OLACAK”

Hizmetlerimizde ve sorunların çözümünde ortak akıl ile hareket etmek zorundayız. Birlik ve beraberliğimizi bozmadan Ordululara daha faydalı işler, hizmetler yapacağımıza inanıyorum. Bu ilke doğrultusunda her zaman vatandaşlarımızın yanında olacağız.

Bugün fındığı konuştuk, sanayicilerimizin sorun ve taleplerini konuştuk. Yine ayrıca ticaret, turizm ve tarım konularında istişarelerde bulunduk. Sayın Başkana verdiği bilgiler için teşekkür ediyorum. Bu manada bizlerde 28 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçiminin 2. Turunda Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a destek istedik. OTB Başkanı Ziver Kahraman’a ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Borsa ziyaretinin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a destek ziyaretleri kapsamında; Zübeyde Hanım Caddesi ve Süleyman Felek Caddesindeki vatandaşları ve esnafları ziyaret eden Milletvekili Şanlıtürk, esnaflara da Allah’tan bol bereketli kazançlar nasip etmesini diledi.

“BİRLİKTE HAREKET EDECEĞİZ”

Şanlıtürk, fındık üreticilerinin en önemli temsil mekanizması olan Altınordu Ziraat Odası Başkanı Atakan Akça’yı da ziyaret ederek burada yaptığı konuşmada; “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a destek ziyaretleri kapsamında; Altınordu Ziraat Odası Başkanımız Atakan Akça'yı ve Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret ettik.

Milliyetçi Hareket Partisi olarak fındık üreticimizin her daim yanında olduk, bundan sonra da olmaya devam edeceğiz. Ziraat odalarımız, ihracatçılarımız ile birlikte hareket edeceğiz.

Amacımız, fındık ürününden ülkemizde giren dövizin ve üretimin artmasıdır. Karşılamaları ve hoş sohbetleri için Sayın Başkanımıza ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

 


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız