HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
1 Haziran 2023 Perşembe Saat: 13:39

“TARIMIN DESTEKÇİSİ ÇİFTÇİMİZİN DOSTUYUZ”

 Altınordu Belediyesi, üreticilere destek olmak ve tarımsal üretimi teşvik etmek amacıyla her yıl olduğu gibi bu sene de çiftçilere yine yüzbinlerce ücretsiz sebze fidesi desteğinde bulunuyor.
“TARIMIN DESTEKÇİSİ ÇİFTÇİMİZİN DOSTUYUZ”

 Altınordu Belediyesi, üreticilere destek olmak ve tarımsal üretimi teşvik etmek amacıyla her yıl olduğu gibi bu sene de çiftçilere yine yüzbinlerce ücretsiz sebze fidesi desteğinde bulunuyor.

Başkan Aşkın Tören’in “üreten kendi kendine yeten şehir” parolasıyla hayata geçirdiği projelerden biri olan Ücretsiz sebze fidesi dağıtımları mahalle mahalle devam ediyor.

 ALTINORDU BELEDİYESİNDEN ÇİFTÇİLERE 452 BİN ÜCRETSİZ FİDE DESTEĞİ

 Çiftçinin üreticinin her zaman yanında olan Altınordu Belediyesi, “Altınordu üretsin destek bizden” diyerek baharın gelmesiyle birlikte ücretsiz sebze fidesi dağıtımlarına start verdi. Kırsal mahallelerde süren dağıtımlarda üreticilere yüksek verimli salatalık, domates, biber ve patlıcan fideleri teslim ediliyor.Altınordu Belediyesi Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü ekiplerince kırsal mahallelerin tamamında dağıtımı sürdürülen sebze fideleri vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor. Geçtiğimiz yıllarda Altınordu’lu çiftçilere yüz binlerce domates, biber, salatalık ve patlıcan fidesi dağıtılırken bu yıl da 452 BİN sebze fidesi toprakla buluşturulacak.

Fide desteği alan çiftçiler Başkan Tören’e teşekkür ederek üretim yapmaya devam edeceklerini kaydettiler.

 BAŞKAN TÖREN “ALTINORDU ÜRETSİN DESTEK BİZDEN”

 Başkan Aşkın Tören, “Her zaman olduğu gibi yine üreticilerimizin çiftçilerimizin, insanımızın yanındayız. "Üreten ve kendi kendine yeten şehir" hedefimiz ve "Altınordu üretsin destek bizden" parolamızla üreticilerimizle, çiftçilerimizle dayanışma halinde olmak onlara katkı vermek adına ücretsiz sebze fidesi dağıtımlarımızı başlattık.

Tarımsal üretimi teşvik etmek, üreticilerimize destek olmak ve daha çok insanımızı üretime katmak için geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu sene de yine yüzbinlerce sebze fidesini toprakla buluşturuyoruz.

Altınordu’muzun verimli topraklarını ekip diken, üreten çiftçilerimize, toprağını İşleyen eli öpülesi annelerimize, biber, patlıcan, domates ve salatalık fidelerimizi mahalle mahalle, kapı kapı teslim etmeye devam ediyoruz. 

Fideleri toprakla buluşturan, eken diken kıymetli üreticilerimize, üreten şehir kimliğimize katkı ve destek veren hemşehrilerimize, üreticilerimize teşekkür ediyorum. Hayırlı, Bereketli olsun” diye konuştu. 

 


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız