HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
4 Haziran 2023 Pazar Saat: 15:15

ŞANLITÜRK: YENİ TÜRKİYE YÜZYILI TÜRK ASRI OLACAK

  Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk, Yasama dönemini baş
ŞANLITÜRK: YENİ TÜRKİYE YÜZYILI TÜRK ASRI OLACAK

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk, Yasama dönemini başlatan TBMM’de milletvekili yeminini yaptıktan sonra kendisine sonsuz destek veren Ordulu hemşerilerine teşekkür geldi.

 

Yeni Türkiye yüzyılının Türk asrı olacağının altını önemle çizen ve bundan sonraki süreçte tek gayelerinin Ordu için neler yapabilecekleri arzusu olduğunu belirten Milletvekili Şanlıtürk, yaptığı açıklamada; “28. Dönem Milletvekilliği yemin törenimizi TBMM'de gerçekleştirerek görevimizin başına geçtik. Başta bizi aday gösteren Muhterem Genel Başkanımız Sn. Devlet Bahçeli'ye, Merkez Yönetimimize, bizimle birlikte gecesini gündüzüne katan İl, İlçe ve Kadın Kollarımıza, sandıklarımızın güvenliğini sağlayan sandık başkanlarımıza, tüm dava arkadaşlarımıza, hemşerilerimize bize sahip çıktıkları için ve destekleri için teşekkür ediyorum.

 

Bundan sonraki süreçte, seçilen tüm milletvekillerimizle ile birlikte Ordu'muz için neler yapabiliriz onun derdinde olacağız. Tekrardan tüm hemşerilerimize desteklerini ve dualarını esirgememesini istiyorum. Allah, hayırlı işler yapmayı nasip etsin” dedi.

 

ERDOĞAN’DAN BAHÇELİ’YE TEŞEKKÜR

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, Bahçeli’ye ettiği teşekkür ve yeni Kabineyi de değerlendiren Milletvekili Şanlıtürk, şöyle devam etti; “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan cumhurbaşkanlığı seçimleri süreci içerisinde bu mücadeleyi birlikte yürüten genel başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’ye teşekkürlerini ifade ettiler.

 

Cumhurbaşkanlığına yeniden seçilen ve yemin ederek görevine başlayan 13.Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı ve yeni Bakanlar Kurulumuzu tebrik ediyorum. Allah hayırlı görevler yapmayı nasip etsin.

 

YENİ TÜRKİYE YÜZYILI TÜRK ASRI OLACAK

Cumhur İttifakımızın başarısı için gecesini gündüzüne katan başta Genel başkanımız Sayın Devlet Bahçeli olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.

21.Yüzyılı Türkiye Yüzyılı ve 21.Asr’ı Türk Asr’ı yapmayı Cenab-ı Allah bu necip Millete nasip edecektir. Bütün gayretimiz çabamız bu yönde olacaktır. Bu milletin duası bizimledir. Birliğimiz, dirliğimiz daim olsun. Rabbim muaffak eylesin” diye konuştu.

 

Anahtar Kelimeler : ŞANLITÜRK:, YENİ, TÜRKİYE, YÜZYILI, TÜRK, ASRI, OLACAK

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız