HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
4 Haziran 2023 Pazar Saat: 15:31

JAPONYA’DAN KIZILAY’A BAĞIŞ

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenenler için ilk andan bu yana yardım çalışmalarını sürdüren Kızılay’a bir destek de Japonya merkezli Shinnyo-En yardım kuruluşundan geldi. Shinnyo-En temsilcileri Kızılay Genel Müdürlüğü’n
JAPONYA’DAN KIZILAY’A BAĞIŞ

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenenler için ilk andan bu yana yardım çalışmalarını sürdüren Kızılay’a bir destek de Japonya merkezli Shinnyo-En yardım kuruluşundan geldi. Shinnyo-En temsilcileri Kızılay Genel Müdürlüğü’ne gelerek Japon hayırseverlerin bağışlarını teslim etti.
 
Türk Kızılay’ın depremzedelere yönelik yardım çalışmalarını yakından takip eden ülkeler ve yardım kuruluşları, afetzedelere yönelik destek çalışmalarını da Kızılay ortaklığında yapmayı tercih ediyor. Japonya merkezli Shinnyo-En yardım kuruluşu da Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen afetzedeler için Kızılay'a 5 milyon Japon Yeni bağışında bulundu.
 
Bağışı teslim alan Kızılay Genel Müdürü Dr. İbrahim Altan, “Kahramanmaraş depremleri sonrası gösterilen hassasiyet için teşekkür ederiz. Devletlerarası ilişkilerimiz her dönemde olduğu gibi bugün de iyi bir şekilde devam ediyor. Yapılan desteklerden dolayı da mutluyuz.” dedi
 
Türkiye’deki büyük deprem sonrası aynı acıyı paylaştıklarını aktaran Shinnyo-En Genel Müdürü Hiroaki Kino, “Elimizden gelen gayreti yapalım diye yola çıktık. Yardımseverlerimizin bağışlarını sunmaktan mutluluk duyuyor ve depremzedelerin bir an önce normal hayata dönmelerini diliyoruz.” ifadesinde bulundu.
 
Altan ve Kino’ya, Kızılay Uluslararası İşler ve Göç Hizmetleri Genel Müdürü Alper Küçük, Toplum İlişkileri Genel Müdürü Halil İbrahim İzgi, Japon Anadolu Arkeolojisi Araştırma Enstitüsü Müdürü Dr. Sachihiro Omura, Shinnyo-En Sosyal İlişkiler ve Sosyal Değişim Birimlerinden Toshiyuki Yamato, Toshio Isso ve Naohiro Fujimoto eşlik etti.

Anahtar Kelimeler : JAPONYA’DAN, KIZILAY’A, BAĞIŞ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız