HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
5 Haziran 2023 Pazartesi Saat: 09:58

GAZİ VURUŞU

CAN SİPER KORKUSUYLA YATAR VE KALKAR Hayatı yalanlarla dolu bir insan; firari katil gibidir. Hep yakalanacak korkusuyla yatar ve kalkar.     ANLAYAN ANLADI.! “Türkiye’de “Doğru Adam” kazandı. Ordu’da kim kazandı? Ordu’da birlik b
GAZİ VURUŞU

CAN SİPER

KORKUSUYLA YATAR VE KALKAR

Hayatı yalanlarla dolu bir insan; firari katil gibidir. Hep yakalanacak korkusuyla yatar ve kalkar.

 

 

ANLAYAN ANLADI.!

“Türkiye’de “Doğru Adam” kazandı. Ordu’da kim kazandı? Ordu’da birlik beraberlik kazandı. İl Başkanımız, Teşkilatlarımız, Kadın Kollarımız, Gençlik Kollarımız, Büyükşehir Belediye Başkanımız, mevcut milletvekillerimiz, tüm milletvekili adaylarımız, ilçe başkanlarımız velhasıl bu davaya gönül vermiş herkes küskünlüklerini bir kenara bıraktı.

Artık Ordu’da kapılar arkasında siyaset dizayn edilmeyecek.

45 günlük süreçte söz verdiğimiz her şeyi teker teker yaptıysak. Bugünden itibaren de hizmet için çırpınmak var. Ordu’yu bambaşka bir Ordu yapacağız.

45 günlük serüvende beni kabul ettiğiniz için, beni bağrınıza bastığımız için, yadırgamadığınız için, her gittiğim yerde teveccühü gösterdiğiniz için, en içten şükranlarımız sunuyorum.

Yarın Ordu ile ilgili yeni yatırımlarla, yeni açılımlarla, tüm kırgınlıkları bir kenara bırakarak, birbirimizi severek, birbirimizin açığını aramadan, açığını örterek, kucaklaşarak, yepyeni bir Ordu inşa edeceğiz.”( Ordu Millet vekili Mahmut Özer)

 

 

FOTOĞRAFLI YORUM

ORDU İŞTE! Adalet sözde kaldı, vicdanlar ise cüzdanlar da saklı.

 

 

GÜN AKIŞI

BİR MESAJ

FOTO HİLAL

Yalçın AYDIN

Tüm Ordululara sağlık ve mutluluk dolu bir gün diler.

VYN İNŞAAT   

VYN İnşaat, işletme sahibi Hasan Vayni’nin önderliğinde hizmet vermeye devam ediyor.

                Öncelikli olarak çelik kapı, Laminant ve boya malzemeleri satış adresi VYN İnşaat, Şirinevler Mahallesi Zübeyde Hanım Caddesi N0: 319/A  Altınordu-Ordu adresinde hizmet veriyor.

                Müşterilerine her türlü imkanı da sağlamasıyla dikkat çeken VYN İnşaatta, 0532 664 94 01 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

                Yılların tecrübesi Banu Şahin’inde  görev yaptığı, VYN İnşaat işletme sahip ve çalışanlarına hayırlı ve  bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

GÖZDE ELEKTRONİK

Sahipliğini 15 yıllık tecrübe Akif Bayraktar’ın yaptığı Gözde Elektronik kesintisiz müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Neta-Akai,Show yetkili servisi de olan Gözde Elektronik  yeni mahalle Alparslan Türkeş caddesi NO: 52-A adresinde hizmet veriyor.

                Aynı zamanda hoş sohbetinde adresi olan Gözde Elektroniğe 0452 214 86 26 ve 0536 652 61 94 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Gözde Elektronik sahip ve çalışanlarına her zaman olduğu gibi hayırlı ve bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

ATAŞ BRANDA PAZARLAMA

Sahipliğini  ayrılmaz ikili  Özgür Yetim ile Selçuk Kotan’ın yaptığı Ataş branda pazarlama, hizmet vermeye devam ediyor.

                Fındık  ve balkon brandaları, arıcı, kamyon ve kamp çadırları, maske Pazar çadırı, Pazar şemsiyesi imalat ve toptan satış adresi Ataş branda pazarlama, Bucak Mahallesi Bekir Sıtkı Pamuk caddesi NO: 16 adresinde hizmet veriyor.

                Ayni zamanda müşterilerine her türlü imkanı da sağlamasıyla dikkat çeken  Ataş branda pazarlamaya, 0538 730 39 03 ve 0533 374 64 99 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Ataş branda sahiplerine hayırlı kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

MİSLİNA İLETİŞİM

O ve 2. El Cep telefonu ile aksesuarlarının satış adresi olan Mislina iletişim, müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                İşletmeciliğini, “Çıraklığını yapmadığın işi patronluğuna soyunma” gerçeğinin belgecisi Murat Akkaya’nın yaptığı Mislina iletişim, Düz mahalle kültür caddesi no: 10-A adresinde hizmet veriyor.

                Hoş sohbetinde adresi olan Mislina iletişime,0532 594 00 29 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

Mislina iletişim sahip ve çalışanlarına  bol kazançlar diliyoruz.

 

 

DOKUNDURMA

Kendi elimizde olmadan geldiğimiz hayat işte! Nasıl bakarsan öyle görürsün, nasıl düşünürsen öyle yaşarsın ve nasıl yaşarsan da  öyle ölürsün.

 

 

O GÜN BUGÜN

Uykunun kardeşi ölüm bu! Söndüremeyeceği hiç bir acı yoktur.

 

 

HARBİDEN

Ömür geçiyor baharla yazla, ne yapsak olmuyor kısmetten fazla.

 

 

BUNLARI BİLİYORMUYDUNUZ?

x-52 Orduspor Kulüp Başkanı Şükrü Bodur’un  5 Haziran 2023 Pazartesi günü oynanacak olan Karaköprü Belediyespor maçı öncesi yaptığı açıklamada; “Yıllardır hak ettiğimiz 3. Ligden 2. Lige çıkma şansımız çok yüksektir. Yönetim, Teknik Heyet ve Futbolcular, hedefimizi yakalamak için tam birlik beraberlik ve başarma arzusu içerisindeyiz. Buna da taraftarlarımız eklendiğinde bu işi başaracağımıza inanmaktayım. Bugüne kadar yapılan taraftar desteği ile neler yaptığımız ortadadır” diye konuştuğunu,

*************************

x-Ordu’da yapılan 28 Mayıs 2. Tur Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Recep Tayyip Erdoğan’ın 19 ilçede 1. Tura göre oyu artarken, Kemal Kılıçdaroğlu’nun ise 18 ilçede oyunun arttığını, sadece Çamaş’ta oy düşüşü yaşadığını,

**************************

x-Yapılan 14 Mayıs seçimleri sonucunda Adalet ve Kalkınma Partisi 268, Cumhuriyet Halk Partisi'nin 169, Yeşiller ve Sol Gelecek Partisi 61, Milliyetçi Hareket Partisi 50, İyi Parti 43, Yeniden Refah Partisi 5, Türkiye İşçi Partisinin  4 vekil kazandığını,

**************************

x-Ordu’dan da 2 plajında yer aldığı 2023 yılı Mavi Bayrak ödüllerini açıkladığını, bu yıl Türkiye’de 551 plaj, 23 marina, 14 turizm teknesi ve 10 bireysel yatta Mavi Bayrak dalgalanacağını,

**************************

x-Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yayımlanan 2022-2023 eğitim ve öğretim yılı takvimine göre okullarda yaz tatili başlangıç tarihi 16 Haziran olarak belirlendiğini,  2023- 2024 Eğitim Öğretim yılının  ise 12 Eylül Pazartesi başlayacağını,

**************************

x-Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanan ocak-mart dönemini kapsayan gayrisafi yurt içi hasıla verilerine göre Türkiye ekonomisinin  yüzde 4 büyüdüğünü,

**************************

x-Ordu Fırıncılar Odası Başkanı İsa Yazıcı’nın,  hükümetin belirleyeceği buğday fiyatına göre ekmeğe zam yapılabileceğini söylediğini,

*************************

x-Ulubey Belediyespor’un sporluğunda her yıl geleneksel olarak düzenlenen halı saha futbol turnuvası Haziran ayı içerisinde organize edileceğini,

*************************

x-Türk Hava Yolları, uluslararası lider marka değerlendirme kuruluşu Brand Finance'in 2023 yılının "Küreselde En Güçlü Hava Yolu Markaları" araştırmasında 78,1 puan ile 8. sırada yer aldığını,

 

 

Anahtar Kelimeler : GAZİ, VURUŞU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız