HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
7 Haziran 2023 Çarşamba Saat: 14:46

HAYIRSEVERLERİN EĞİTİME KATKISI SÜRÜYOR

Ulubey ilçesi Yukarı Kızılen Mahallesinde bulunan Şehit Mitat Eren İlkokulu/Ortaokulu’na , İshak Baki tarafından, vefat eden eşinin anısına yaptırılacak olan “Öğretmen Fatma Baki Bilişim Sınıfı” yapımı ve “Okulun Onarımı”
HAYIRSEVERLERİN EĞİTİME KATKISI SÜRÜYOR

Ulubey ilçesi Yukarı Kızılen Mahallesinde bulunan Şehit Mitat Eren İlkokulu/Ortaokulu’na , İshak Baki tarafından, vefat eden eşinin anısına yaptırılacak olan “Öğretmen Fatma Baki Bilişim Sınıfı” yapımı ve “Okulun Onarımı” ile ilgili protokolü imza töreni gerçekleştirildi. 

 

Eski Valilik binasında gerçekleştirilen Bilişim ve Teknoloji Sınıfının tadilatı ve bilgisayar malzemelerinin alımı işine ait protokol imza töreninde bir konuşma yapan Vali Tuncay Sonel, “Üç yıl önce göreve başladığımızda Ordu’da deprem riski olan 66 okulumuz vardı. Kısa sürede tamamını yıktık. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın riyasetinde, Milli Eğitim Bakanlığımızın ve hayırsever iş insanlarımızın desteği ile 61 okula (735 derslik) ulaşmıştık. Kıymetli Mahmut Özer Bakanımızın şehrimize gelmesiyle de okul sayısında 84’e (1111 derslik) ulaştık. Ayrıca, eğitim başta olmak üzere birçok yatırım kısa sürede şehrimize kavuşturuldu.

Bugün de Ulubey ilçemizdeki kırsal mahalle okulumuzda, hayırsever iş insanımız İshak Baki ile merhum öğretmen eşinin adına yaptıracağı bilişim sınıfı ve okulun onarımı protokolünü imzaladık. Allah razı olsun. İşe önceden başlamıştık, bugün de imzasını attık.Bir hafta sonra da açılışını yapacağız inşallah” dedi

 

Hayırsever İshak Baki ise yaptığı konuşmada, “Eşim Fatma Baki’nin adına Yukarı Kızılen köyünde okul onarımı ve Bilişim Sınıfı ile ilgili bir çalışma başlattık ve bir hafta sonra da inşallah çalışmayı bitireceğiz ve açılışını yapacağız” diye konuştu.

 

Konuşmaların ardından, Ulubey ilçesi Yukarı Kızılen Mahallesinde bulunan Şehit Mitat Eren İlkokulu/Ortaokulu’nun 2. katına hayırsever İshak Baki tarafından vefat eden eşi Fatma Baki anısına yaptırılacak olan Bilişim Sınıfı ve okul onarımının protokolü, Vali Tuncay Sonel, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu ve hayırsever İshak Baki tarafından imzalandı.

 

Anahtar Kelimeler : HAYIRSEVERLERİN, EĞİTİME, KATKISI, SÜRÜYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız