HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
7 Haziran 2023 Çarşamba Saat: 14:47

KAYAKÖY ASFALT KONFORUNU YAŞIYOR

Fatsa ilçesi Kayaköy Mahallesi güzergahını sıcak asfalt ile buluşturan Ordu Büyükşehir Belediyesi vatandaşlara ulaşım anlamında büyük kolaylık sağladı. Türkiye’nin kırsal yol ağı en uzun ili Ordu’da, asfalt ve beton yol çalı
KAYAKÖY ASFALT KONFORUNU YAŞIYOR

Fatsa ilçesi Kayaköy Mahallesi güzergahını sıcak asfalt ile buluşturan Ordu Büyükşehir Belediyesi vatandaşlara ulaşım anlamında büyük kolaylık sağladı.

Türkiye’nin kırsal yol ağı en uzun ili Ordu’da, asfalt ve beton yol çalışmaları devam ediyor. Karadeniz’in zorlu coğrafyasında çalışmalarını sürdüren Ordu Büyükşehir Belediyesi ekipleri, mahalle ve grup yollarını standardı yüksek bir yapıya dönüştürüyor.

 

TOPLAM UZUNLUĞU 5 KM

Çalışmalar kapsamında Fatsa ilçesi Kayaköy Mahallesi’nde toplam uzunluğu 5 km olan yol asfalta kavuşturuldu. Akçakese, Ilıca, Yeşilköy gibi mahallelere de bağlantı sağlayan grup yolunun bitirilmesi ile birlikte vatandaşların yarım asırlık sorunu son buldu.

“BİZ BU YOLU 50 SENE BEKLEDİK”

Yıllardır beklenen yolun sıcak asfalta kavuştuğunu söyleyen Kayaköy Mahalle Muhtarı Ergün Yücetepe, “Biz bu yolu 50 senedir bekledik, oldukça memnunuz” dedi.

Mahalle Muhtarı Yücetepe şöyle konuştu:

“Bu güzergâh yaklaşık 5 km’lik bir yol. Biz bu yolu 50 senedir bekledik. Mahalle sakinlerimiz sıcak asfalta kavuştukları için oldukça memnunlar. Vatandaşlarım adına bu yolda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.”

“TOZDAN, TOPRAKTAN BU YOLDA YÜRÜYEMİYORDUK”

Yapılan yol için Ordu Büyükşehir Belediyesine teşekkür eden mahalle sakinleri ise “Stabilize bir yolumuz vardı. Tozdan, topraktan, taştan bu yolda yürüyemiyorduk. Sıcak asfalta kavuştuğumuzdan bu yana ayağımıza hiçbir şey dolaşmıyor. Biz çok memnunuz. Çok güzel bir yolumuz oldu. Ordu Büyükşehir Belediyemizden, devletimizden Allah razı olsun” şeklinde konuştular.

Anahtar Kelimeler : KAYAKÖY, ASFALT, KONFORUNU, YAŞIYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız