HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
8 Haziran 2023 Perşembe Saat: 14:35

ÇAYBAŞI’NA HİZMET ATAĞI

Ordu Büyükşehir Belediyesi, OSKİ kanalıyla 4 yılda Çaybaşı ilçesinde ömürlük çalışmalara imza attı. Başkan Hilmi Güler’in göreve başlamasından sonra ilçelerde sürdürülen yatırımlar her yıl artarak devam ediyor. Gerçekleşt
ÇAYBAŞI’NA HİZMET ATAĞI

Ordu Büyükşehir Belediyesi, OSKİ kanalıyla 4 yılda Çaybaşı ilçesinde ömürlük çalışmalara imza attı. Başkan Hilmi Güler’in göreve başlamasından sonra ilçelerde sürdürülen yatırımlar her yıl artarak devam ediyor.

Gerçekleştirdiği altyapı yatırımlarıyla iz bırakan çalışmalara imza atan Büyükşehir Belediyesi, Çaybaşı ilçesinde 2019-2023 yılları arası önemli alt ve üstyapı yatırımlarına imza atarak vatandaşlardan tam not alırken, çalışma performansı ile tüm zamanların üstüne çıktı.

ÇAYBAŞI İLÇESİNE ÖMÜRLÜK YATIRIMLAR

Ordu’nun 19 ilçesinde alt ve üstyapı yatırımlarına hız kesmeden devam eden Büyükşehir Belediyesi Başkan Hilmi Güler’in göreve başlamasından sonra yatırımlarını artırarak devam ediyor. Bu kapsamda 2019-2023 yılları arasın Çaybaşı ilçesine önemli yatırımları hayata geçiren OSKİ, aradan süre içerisinde ilçeye, 38 bin 100 metre içme suyu, 5 bin metre kanalizasyon hattı, 3 adet içme suyu deposu ve 1 adet sondaj çalışmalarını tamamlayarak vatandaşların hizmetine sundu.

2023 YILINDA YATIRIMLAR DEVAM EDECEK

Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (OSKİ) Genel Müdürlüğü ekipleri Başkan Güler’in öncülüğünde 2023 yılında Çaybaşı ilçesine yeni yatırımlar yaparak ilçenin alt ve üstyapıdaki sorunlarını kökten çözmeyi hedefliyor.

 

 

Anahtar Kelimeler : ÇAYBAŞI’NA, HİZMET, ATAĞI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız