HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
8 Haziran 2023 Perşembe Saat: 15:42

“TÜM ÇABAMIZ; DERTLERE DERMAN OLABİLMEK”

Her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelen Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, her ay düzenlediği Halk Günü buluşmaları ile vatandaşların talep ve beklentilerini dinlemeye ve sorunlarına çözümler üretmeye devam ediyor.   Başkan
“TÜM ÇABAMIZ; DERTLERE DERMAN OLABİLMEK”

Her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelen Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, her ay düzenlediği 'Halk Günü' buluşmaları ile vatandaşların talep ve beklentilerini dinlemeye ve sorunlarına çözümler üretmeye devam ediyor.  

Başkan Aşkın Tören Altınordu Belediyesi meclis salonunda düzenlenen 'Halk Günü' buluşmaları kapsamında bir araya geldiği vatandaşları tek tek dinledi.

Başkan Tören Halk günü ile ilgili yaptığı açıklamada “Bugün yine bir halk gününde daha hemşehrilerimizi, komşularımızı belediyemizde ağırlamanın mutluluğunu yaşadık. Diğer günlerden farklı olarak tüm günümüzü makamda kalarak hemşehrilerimize ayırıyor, sorunlarını dinliyor, tüm samimiyetimizle çözüm üretmeye çalışıyoruz” dedi.

 KAPIMIZ DA GÖNLÜMÜZ DE SONUNA KADAR AÇIK

 Altınordu 'da vatandaşlarla her fırsatta bir araya geldiklerini söyleyen Başkan Tören, bunun yanında görüşme taleplerini bekletmemek adına her ay gerçekleştirdikleri halk günü ile de vatandaşları belediyede ağırlamaktan mutluluk duyduğunu ifade etti.

Başkan Tören “92 mahallede hizmetlerimiz çalışmalarımız devam ediyor. Altyapıdan üstyapıya, ulaşımdan tarıma, sosyal belediyecilik uygulamalarımızdan kültür ve sanat etkinliklerimize her alanda durmadan çalışıyoruz. Yine de bu şehrin en önemli sorunlarından bir tanesi göç ve işsizlik. Bununla alakalı belki çok önemli altyapılar oluşturuyoruz. Önümüzdeki aylarda bunun karşılığını şehir olarak hep birlikte alacağız inşallah” diye konuştu.

 BUGÜNE KADAR HİÇBİR HEMŞEHRİMİZE SIRTIMIZI DÖNMEDİK BUNDAN SONRA DA DÖNMEYECEĞİZ

 

“Şehrimizin ve vatandaşlarımızın çözüm bekleyen sorunlarını koşulsuz, şartsız ve önyargısız bir yaklaşım içerisinde çözmeye gayret gösteriyoruz.  İhtiyaç sahibi her vatandaşımızın istek ve taleplerini üzerimize düşen sorumluluk ve imkanlar ölçüsünde çözüme kavuşturmaya gayret ettik. Biz, hemşerilerimizin hizmetkarı olarak buradayız. Tüm çabamız; insanımızın derdine derman olabilmek. Hiçbir hemşehrimize bugüne kadar sırtımızı dönmedik bundan sonra da dönmeyeceğiz. Bu anlayışla hizmet etmeye şehrimize ve hemşehrilerimize hizmet devam edeceğiz. Davetimize icabet edip Belediyemize teşrif eden kıymetli hemşehrilerimize gönülden teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.

Belediye Başkanı Aşkın Tören, toplantıda katılımcıların talep ve beklentilerini dinleyerek çözümü için gerekli birimlere talimat verdi. Toplantı katılımcılara çeşitli hediyelerin verilmesiyle son buldu.

 

 

Anahtar Kelimeler : “TÜM, ÇABAMIZ;, DERTLERE, DERMAN, OLABİLMEK”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız