HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
13 Haziran 2023 Salı Saat: 13:17

OTSO’DAN FINDIK TOPLANTISI

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO)  ev sahipliğinde, Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırma Merkezi (BETAM)  direktörlüğünde fındık sektörü çalışma toplantısı gerçekleştirildi. Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik
OTSO’DAN FINDIK TOPLANTISI

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO)  ev sahipliğinde, Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırma Merkezi (BETAM)  direktörlüğünde fındık sektörü çalışma toplantısı gerçekleştirildi.

Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırma Merkezi Direktörü Prof. Dr. Seyfettin Gürsel’in başında bulunduğu çalışma ekibi, Ordu Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde çalışma toplantısı gerçekleştirdi.

Toplantıya Ordu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Adil Levent Karlıbel, Ordu Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ziver Kahraman, Altınordu Ziraat Odası Başkanı Atakan Akça, Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırma Merkezi Direktörü Prof. Dr. Seyfettin Gürsel, Odamız Meclis Üyeleri Emrah Albayrak, Güven Topkaya, Baran Candan, Erol Güreşçi, Ordu TSO önceki dönem başkanlarından Ömer Aydın, Ordu TB önceki dönem başkanlarından Nejdet Gürsoy, OBB İş Geliştirme Direktörü Sancar Eser, BETAM çalışma ekibi Uğurcan Acar, Hamza Mutluay, Ozan Bakış, ZAY Strateji Genel Menajeri Hale Altan ve Ordu TSO Projeler ve Ortak Girişim Yöneticisi Özge Atakan katıldı.

Gerçekleşen toplantıda, fındık dikim alanları, fındık üretiminde reel rekolte, fındık üretiminin düzenlenmesi, fındık üretiminde mevsimlik işçi ücretleri ve ortaya çıkan taslak rapor üzerinde fikir çalışması gibi konular üzerinde istişare yapıldı.

Toplantıda yapılan çalışmalar sonucunda Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırma Merkezi tarafından hazırlanan rapor fındık sektöründe yol haritası belirlenmesine imkan sağlayacağı vurgulandı.

 

Anahtar Kelimeler : OTSO’DAN, FINDIK, TOPLANTISI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız