HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
18 Haziran 2023 Pazar Saat: 15:16

HAMARAT: BÖLGEMİZ İÇİN ÇOK ÖNEMLİ

AK Parti Ordu Milletvekili Av. Mustafa Hamarat, Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, İlçe Başkanı Hasan Fahri Alparslan ve beraberindekiler Ünye-Akkuş-Niksar yolunda incelemelerde bulundu. HAMARAT, “BÖLGEMİZ İÇİN ÇOK ÖNEMLİ OLAN YOLU
HAMARAT: BÖLGEMİZ İÇİN ÇOK ÖNEMLİ

AK Parti Ordu Milletvekili Av. Mustafa Hamarat, Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, İlçe Başkanı Hasan Fahri Alparslan ve beraberindekiler Ünye-Akkuş-Niksar yolunda incelemelerde bulundu.

HAMARAT, “BÖLGEMİZ İÇİN ÇOK ÖNEMLİ OLAN YOLUMUZDA ÇALIŞMALAR HIZLA DEVAM EDİYOR”

Milletvekili Hamarat burada yaptığı açıklamada “Seçim sonrası ilk ziyaretimizi Ünye ilçemize yaparak Belediye Başkanımız ve teşkilatımızla birlikte Cumhur İttifakı ortağı partilerimizi ziyaret ettik. Siyasetten maksat sadece birbirimizi ağırlamak, görmek değil aynı zamanda hizmetleri de yerinde görmek. Seçim öncesi Ünye-Akkuş-Niksar yolunun temelini atmıştık. Hızlı bir şekilde devam edeceğini söylemiştik. Aynı çalışmaların devam ettiğini yerinde görüyoruz. Biz Ankara’dayken belediye başkanımız, ilçe başkanımız ve teşkilat mensubu arkadaşlarımız bu çalışmaları yakinen takip ediyorlar. Burada bir aksaklık olmadığını yerinde tekrar görmüş olduk. Benim zaten doğal olarak babaocağına giderken yol güzergahım. Onun için her geçerken uğramam gereken bir yol. Benim için de önemli bir yol. Ben de Sn. Cumhurbaşkanımıza, Ulaştırma Bakanımıza, Tokat ve Ordu Milletvekillerimize destek veren herkese çok teşekkür ediyorum. Bölgemiz için çok önemli. Ana arterlerden birisi. Yıllardır konuştuğumuz bir yol. Bu yol Tokat ilimizi denize, bizi de Tokat ovalarına bağlayan bir yol. Allah kaza bela göstermesin. Burada çalışan arkadaşlara kolaylıklar diliyorum” dedi.

BAŞKAN TAVLI, “ÜNYE-AKKUŞ-NİKSAR YOLUMUZDA CİDDİ ÇALIŞMALAR YAPILIYOR”

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı ise “Mayıs ayının ilk haftalarında geldiğimizde burada bir temel atma töreni yapmıştık. Tabi hemşehrilerimiz bize seçim öncesi bir faaliyet mi yoksa bu yolla ilgili çalışma olup olmayacağını soruyorlardı ve endişeleri vardı. Bugün geldiğimiz noktada ise çalışmalar 10’uncu KM.’yi geçti. Ciddi anlamda çalışma devam ediyor. Bu süreçte bizlere destek veren, imkanların oluşmasında ve imkanların sağlanmasına katkı sağlayan başta Sn. Cumhurbaşkanımız olmak üzere bakanımıza, milletvekilimize ve destek veren herkese yürekten teşekkür ediyorum” diye konuştu.

BAŞKAN ALPARSLAN, “ÜÇ FARKLI NOKTADA ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR”

Çalışmaların hızla devam etmesinin bölge için önemli olduğuna dikkat çeken İlçe Başkanı Hasan Fahri Alparslan, “Yaklaşık 1,5-2 ay önce startını verdiğimiz Ünye-Akkuş-Niksar yolunda bugün önemli mesafe kat edildi. 3 farklı noktada hem söküm, hem yol açımı hem de dolgu çalışmaları devam ediyor. Yoğun bir çalışma olduğunu görüyoruz. Yakın zamanda 15’inci KM.’ye ulaşacak bu çalışmalarla birlikte başlangıçtan itibaren yeniden dolgu ve diğer çalışmaların tamamlanacağını öğrendik. Ben emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

 

Anahtar Kelimeler : HAMARAT:, BÖLGEMİZ, İÇİN, ÇOK, ÖNEMLİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız